1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEST ZA ‘DELIJE’: Karte za meč u Nišu mogu da se kupe u Beogradu!

Objavljeno: 21.11.19 u 16:40

Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 23. novembra, očekuje susret 17. kola Superlige Srbije sa ekipom Radničkog iz Niša od 16 sati.

Ukoliko želite da pružite podršku crveno-belima u duelu sa Radničkim, karte za ovaj susret moći ćete da kupite i na stadionu „Rajko Mitić“. Ulaznice za severnu tribinu, na kojoj će biti smešteni navijači Crvene zvezde možete da kupite na blagajnama ‘Marakane’ u petak, 22. novembra, od 11 do 17 časova.

Cena karte za ovaj meč za iznosi 400 dinara. Utakmica na ‘Čairu’ igra se u subotu od 16 časova. Crveno-bele već u utorak čeka duel Lige šampiona sa Bajernom u Beogradu.

0
0

1 Komentara

  1. “Ukoliko želite da pružite podršku crveno-belima u duelu sa Radničkim, karte za ovaj susret moći ćete da kupite i na stadionu “Rajko Mitić”- između osxtalog stoji u ovom tekstu u HS! Kao navijač Zvezde pružam podršku Zvezdi celi život ali neka i Zvezda pruži nama ono osnovno a to je moderna igra! Pružam podršku Zvezdi, ali ne pružam podršku Milojeviću kao treneru! Zbog njega ne dolazim na Marakanu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter