0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

PRVI ZADATAK U KUPU: Milojević ponovo kombinuje i želi rušenje Mačve

Objavljeno: 20.11.19 u 10:36

Dugo crveno-beli nisu bili najbolji u drugom domaćem takmicenju, a priliku će dobiti igrači sa manjom minutažom.

Kreće se ponovo u takmičenje na tri fronta, a prvi zadatak posle pauze igrači Crvene zvezde imaju večeras od 18 časova u Kupu Srbije protiv Mačve.

Ovom utakmicom crveno-beli otvaraju završni jesenji niz i do zimskog raspusta imaju osam mečeva za 25 dana!

Jasno je da će trener Vladan Milojević kombinovati startni tim, a priliku bi trebalo da dobiju i pojedini igrači sa manjom minutažom i neki standardni članovi da uhvate zalet pošto već u subotu sledi gostovanje u Nišu, a u utorak u goste dolazi Bajern.

Pojedini igrači su imali reprezentativne obaveze i u kombinaciji nisu: Borjan, Ben, Petrović i Degenek, a posle pauze zbog povreda sa treninzima su počeli Vukanović i Jovančić, a ubrzo će im se prikljuciti Garsija.

Svaki član je potreban u žestokom ritmu i očekuje se da na čelu ekipe, posle preskočenog testa sa Javorom, u Ivanjici bude kapiten Marin. Tu je i strelac sa poslednjeg meča Jevtović, a od stranaca na terenu se očekuju: Žander, Boaći i La Para.

Projektovan sastav: Popović, Gajić, Pankov, Milunović, Žander, Vulić, Ivanić, Jevtović, La Para, Marin, Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter