0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

‘POKAZAO SE DOBRO U EVROPI’: Evo šta su iz Monaka rekli o Strahinji Pavloviću…

Objavljeno: 20.11.19 u 13:45

U izjavi za francuske medije potpredsednik Monaka je prokomentarisao mogući transfer Strahinje Pavlovića iz Partizan u Kneževinu.

Ekspedicija Partizana pre par dana otputovala je u Francusku, gde je u Parizu pregovarala o transferu koji bi trebalo da iznosi 12.000.000 evra, ali iz francuskog tima se trude da stvar maksimalno ‘utišaju’.

Tako je u izjavi za tamošnje medije potpredsednik Monaka Oleg Petrov potvrdio da postoji interesovanje, ali ništa više od toga.

– Ne želim da trenutno komentarišem tu priču. Ali, da, on je igrač koji napreduje, stiče iskustvo i pokazao se dobro na evropskom nivou. Prate ga mnogi klubovi, a Monako je jedan od njih – rekao je Petrov.

Najavio je da u januaru neće biti previše aktivnosti kada je reč o Monaku.

– Mislim da nećemo dovoditi mnogo igrača ove zime. Fokusirani smo na letnji prelazni rok. Istina je da imamo mnogo igrača i pokušaćemo da prodamo neke od njih. To će nam biti jedan od najvećih izazova – poručio je Petrov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter