0
Domaći fudbal

EZE VINSENT: U Novom Sadu je sada mnogo lepše i lakše, plate su redovne!

Objavljeno: 18.11.19 u 12:52

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se predstojećeg vikenda utakmicama 17. kola Superlige, u kojem će fudbaleri Vojvodine na svom terenu dočekati ekipu Napretka iz Kruševca.

Utakmica će biti odigrana u subotu, sa početkom u 18 časova, a crveno-beli se nadaju i veruju da će pobedom potvrditi dobar rezultat iz prethodnog kola protiv Mačve, kada su se trijumfom popeli na drugo mesto na tabeli.

Jedan od igrača od kojeg simpatizeri „stare dame“ uvek očekuju dobre poteze i golove jeste hitri krilni fudbaler Eze Vinsent (26), jedan od ljubimaca navijača Voše, koji je na poslednja dva meča ponovo zauzeo svoje mesto u startnoj postavi.

– Protiv Napretka nas sigurno očekuje jedna teška utakmica. Uostalom, u Superligi, za nas je svaka utakmica teška, jer protiv Vojvodine su svi dodatno motivisani i željni da ostvare dobar rezultat. U prošlom kolu, Napredak je rezultatom 3:1 pobedio ekipu Čukaričkog, koja se nalazi pri vrhu tabele, a to će im sigurno biti veliko ohrabrenje i uliti im dodatno samopouzdanje pred dolazak na naš stadion. S druge strane, mi smo ih u Kruševcu pobedili rezultatom 0:2 i sigurno je da smo kvalitetniji, ali to ćemo morati da pokažemo i dokažemo na terenu – kaže Vinsent.

On već skoro dve godine nastupa u dresu Vojvodine, ali ističe da je u klubu ove sezone sve mnogo bolje nego ranije.

– Imamo novu upravu, novog trenera i nekoliko novih igrača, te je sada definitivno sve mnogo bolje nego što je bilo. Igrači redovno dobijaju plate, a pritom za svaku pobedu dobijamo i premije, dok je ranije to bio slučaj samo ukoliko trijumfujemo protiv nekog jačeg protivnika. Kada je tako, onda nam ostaje da budemo skoncentrisani samo na teren i u takvoj situaciji je mnogo lakše igrati. Uostalom, svesni smo da uprava kluba čini veliki napor kako bismo na kraju svakog meseca dobili ono što nam pripada i osećamo obavezu da na taj njihov trud uzvratimo maksimalnom borbom i zalaganjem na terenu – naglašava Vinsent.

Prema njegovom mišljenju, ovo može biti jedna dobra sezona za Vojvodinu.

– Pred početak sezone, rekli smo da nam je cilj da izborimo plasman u Evropu, što znači da treba da osvojimo jedno od prva četiri mesta. Za sada smo drugi i ide nam dosta dobro, a ukoliko nastavimo da pobeđujemo i stanje u klubu ostane kao što je sada, uveren sam da ćemo uspeti da ostvarimo cilj i sledeće sezone zaigramo na međunarodnoj sceni – rekao je Vinsent.

FOTO: FK Vojvodina/Jelena Grlić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter