0
Fudbal

ENGLEZI SU LICEMERI: Govore o rasizmu i šovinizmu, a sami ga šire! Hoće li UEFA kazniti širenje mržnje u Prištini?(VIDEO)

Objavljeno: 18.11.19 u 13:35

Posle snimaka iz pabova gde su Englezi vređali Srbe, pojavio se snimak i sa samog stadiona ‘Fadilj Vokri’.

Sad da vidimo koliko je hrabra, velika i iskrena UEFA! Danas se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom Englezi uz podršku Albanaca sa Kosova vređaju Srbe. Naime, pristalice ‘gordog albiona’ su pevali ‘Srbi su đubrad, gde god da odu’ i pokazivali su šiptarski znak ‘Velike Albanije’ dvoglavog orla raširenih krila. To je direktno mešanje politike u sport.

Zbog vređanja Albanaca ove godine su već kažnjene selekcije Srbije i Češke, to jest timovi Crvena zvezda i Slovan iz Bratislave. Sada ostaje da se vidi koliko je UEFA hrabra da pored lažne države Kosovo kazni FA Englekse i zatvori ‘Vembli’.

Takođe, sada bi trebalo zatvoriti usta i ‘uglednim’ britanskim tabloidim ‘Sanu’ i ‘Dejli mejlu’ koji su posle skandaloznog rasističkog ispada u Bugarskoj pravili histeriju pri dolasku Mančester junajteda i Totenhema u Beograd. Srbi su pokazali da su gospoda, a ove dve persone u Prištini kakav obraz imaju Britanci, deblji izgleda od đona!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter