4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/MiroslavTodorović

BUM: Pavlović sa čelnicima Partizana otputovao u Francusku, izjednačava se najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala!

Objavljeno: 18.11.19 u 20:12

Iako je do početka prelaznog roka ostalo još mesec i po dana, sve je na korak od realizacije.

Strahinja Pavlović već nekoliko meseci figurira kao najskuplji fudbaler Partizana. Letos je trebalo da ode u Lacio za 5.500.000 evra, ali do realizacije posla nije došlo zbog navodnih lekarskih pregleda koje igrač nije prošao.

Ali tu se interesovanja evropskih velikana nisu završila, te je talentovani defanzivac zajedno sa čelnicima kluba danas otputovao u Pariz, gde će imati finalne pregovore sa Monakom, preneo je ‘Telegraf’.

Kako se navodi, ‘kneževi’ su spremni da plate čak 12.000.000 evra plus bonuse, što će biti izjednačenje rekorda srpskog fudbala u 21. veku, nakon što je Nemanja Radonjić prešao iz Crvene zvezde u Olimpik iz Marselja za istu sumu.

Interesovanje Monaka za Pavlovića naglo je poraslo posle utakmice između Partizana i Mančester junajteda u Humskoj, kada je postalo jasno da već sa 18 godina može da parira Entoniju Marsijalu, Markusu Rašfordu i ostalim supestarovima ‘crvenih đavola’.

Klub je zajedno sa igračem birao između nekoliko ponuda iz Italije, Francuske, Španije i Nemačke, i odlučeno je da bi Monako bio možda i najbolja sredina za dalji razvoj mladog reprezentativca naše zemlje.

0
0

4 Komentara

  1. Odlicno je parirao Rasfordu i Marsijalu, toliko dobro da je samo pukom srecom Partizan u prvom poluvremenu prosao sa manje od 7 komada u mrezi.

    0
    0
    Odgovori
  2. kad ce nesto pozitivno iz lavora na brdu da se desi a da se RUPA NE spominje i uporedjuje … koji crni radonjic i naduvane-lazne cifre njegovog transvera … transver radonjica je imao samo jedan jedini cil, da se opravda rad PANKOMATA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter