7
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Tviter

VLADAN MILOJEVIĆ: Porazi nisu nimalo prijatni, ali igraće Zvezda Ligu šampiona i dogodine!

Objavljeno: 17.11.19 u 00:00

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je gost Zvezda TV-a gde je govorio o Ligi šampiona i predstojećim mečevima sa Bajernom i Olimpijakosom.

Šef stručnog štaba crveno-belih je prvo govorio o samom uspehu igranja u ‘elitnom’ klupskom evropskom takmičenju.

– Drago mi je da se Zvezda nalazi među 32 najbolja tima Evrope. Nijedna od tih ekipa nije prošla ono što je Zvezda prošla. Bitno mi je da mi vidimo gde smo i da težimo tome da budemo tu gde smo sada. Ne mi kao tim ili ja kao trener, već Zvezda kao klub. Jasno je kao dan da su ovde ekipe koje imaju velike budžete, timove skauta i mi to ne možemo da ispratimo. Ali mi smo toliko ponosan narad da ako neko misli da raketom može ići na Mesec, mi Srbi mislimo da možemo biciklom – rekao je Milojević, a preneo je ‘Mondo’.

Govorio je šef stručnog štaba crveno-belih i o ubedljivim porazima u Ligi šampiona, ali i predstojećim utakmicama sa Bajernom i Olimpijakosom.

– Nisu prijatni ovi porazi, ali drago mi je da igrači mogu da se susretnu sa svim tim što nosi Liga šampiona. Ako ne razmišljate tako, onda i ne treba da budete tu, nego stagnirajte. Mi ćemo da uradimo sve što je do nas i protiv Bajerna i protiv Olimpijakosa. Probaćemo da uzmemo što više bodova. Ako i ne uspemo, sve ovo je samo još jedan korak. Ubeđen sam da ćemo opet ući u Ligu šampiona i probati da napravimo još više. Ubeđen sam da se sve ovo nije desilo slučajno, već da Zvezda zaslužuje da bude u Ligi šampiona. Nisam siguran koliko su ljudi svesni svega toga. Ja ne bih menjao ovo iskustvo ni za šta na svetu. Meni znači jako mnogo – rekao je Milojević.

Pohvalio je Vladan Milojević na kraju Superligu Srbije i FS Srbije.

– Ova sezona je mnogo bolja nego prošla i velika uloga u tome sigurno pripada FSS, ali mi smo negativan narod i lakše je uvek ne delovati i reći da ništa ne valja. Za FSS je jako teško da zadovolji svu negativnost koja je prisutna, a ima mnogo pozitivnih stvari, kao što su sređeni tereni, reflektori… Ja sam za to da ono što je dobro uvek treba istaći, ali i ono što nije, isto treba pomenuti. Ono što je jako pozitivno i što ne treba zanemariti je da je Zvezdino učešće u Evropi donelo 3.000.000 evra od UEFA koji su raspoređeni i drugim klubovima – rekao je Milojević.

0
0

7 Komentara

  1. Citam komentare i cudim se, ponasate se kao deca. U zabludi ste ako mislite da Zvezdu moze voditi trener, koji ce se suprotstaviti fudbalskoj mafiji, koja gura u tim igrace, koji nemaju kvalitet i kojima se na taj nacin dize cena. Cilj je da se obavlja sto veci broj transfera, jer se na svakom uzima provizija. Zato za trenere, koji imaju znanje, poput Muslina nema mesta, jer to ne dozvoljavaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojeviću, provaljen si! Hipotetičke price o budžetu ne piju vodu! Kao što ja ne znam koliki je budžet Zvezde, tako ni ti ne znaš koliki je budžet bilo kojeg kluba u Evropi! To je stroga poslovna tajna, sa kojom se manipuliše! Prema tome ne kači se budžeta kao poštapalice da opravdaš svoje neuspehe! Tvoj neuspeh je igra Zvezde koja nema ni “s” od savremene, tvoj neuspeh je pad posete na Marakani, tvoj neuspeh je taj što si rasterao decu iz Zvezdine škole fudbala, tvoj neuspeh je dovođenje škart stranaca, za koje si lično na konferencijama za medije tvrdio da si ih pažljivo birao, skautirao i odabrao! Naš neuspeh je što si ti trener Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  3. Milojevica.On vec zna da ce biti sampion Srbije a ni pola sezone nije proslo.On hvali FSS……sigurno sa razlogom,jer ima SNS i taj Kokezin savez.A sto on nije bas neki strucnjak,nije ni potrebno da bude jer tu su drugi da mu obezbede rezultate.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovaj Milojević je beli mag, potomak Tarabića! On se ovde bavi proročanstvima i kaže da će Zvezda igrati LŠ i dogodine a niko na svetu nije siguran šta će sutra biti. On je ovom svojom izjavom osvojio srca botova, te nove veštačke inteligencije! Verujem da će utakmica u Atini biti poslednja ovom nedoraslom treneru Zvezde. Da sam ja trener Zvezde bilo bi me sramota u odnosu na trenere koji vode vrhunske evropske klubove, da kažem da sam trener! Njegovo znanje i sposobnosti u odnosu na evropske trenere je kao znanje osnovca prema fakultetski obrazovanom čoveku! On još nije shvatio da se u Evropi igra brzo, borbeno i sa puno energije!

    0
    0
    Odgovori
  5. “Jasno je kao dan da su ovde ekipe koje imaju velike budžete, timove skauta i mi to ne možemo da ispratimo”- reče izvesni Milojević koji se ne svojom krivicom nalazi tu gde je! Ali, on je svojom krivicom rasterao gleadoce sa Marakane! Protiv TSC je bilo najmanje prodatih karata u 70. godišnjoj istoriji Zvezde, svega 1700! Ali, ovaj Milojević svoje neznanje stalno krije iza tamo nekog budžeta a nikako da kaže da evropski timovi imaju trenere znalce kojima on nije dorastao! Jeste li primetili da on nikada nije kriv?! Samo da napomenem ovom izvesnom MIlojeviću da Ajaks i Slavija Prag igraju iskljućivo sa decom iz svoje škole, pa im nisu potrebni veliki budžeti ali to im ne smeta da igraju moderno odnosno napadački, brzo, borbeno, sa puno žara i naravno sa puno uspeha! Oni nisu bokserski džak kao Zvezda!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter