0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

MITROVIĆ: Dali su nam gol koji se daje ne znam u koliko pokušaja! Dobro poznajem Norvešku

Objavljeno: 17.11.19 u 19:10

Imala je Srbija igru protiv Ukrajine u većem delu meča, ali je rezultat izostao, te možemo da se zadovoljimo remijem 2:2, raduje nastavak golgeterskog niza Aleksandra Mitrovića.

Napadač Fulama nakon meča izašao je pred novinare i dao svoj sud o duelu sa Ukrajincima.

– Dobro smo kontrolisali utakmicu, ali se desilo na kraju to, primili smo gol… Bezvezan šut, odbila se lopta u malu mrežu. Sreća… Bolje da primimo sada ovako gol nego kad je važno – kaže napadač Srbije.

Mitrović je skromno prokomentarisao činjenicu da je upisao svoj 34. gol u reprezentaciji Srbije, a deseti u ovom ciklusu kvalifikacija.

– Tim stvara šanse i u takvim situacijama je lako biti u prilici za gol. U trenutku sam reagovao napadački, smireno. Mislim da je bio lep gol – ističe Mitrović.

Pobeda i remi u poslednja dva meča dobra su uvertira za Mitrovića pred prolećne duele u baražu za euro 2020.

– Apsolutno. Pokazali smo zrelost, i taktičku i fizičku. Dobro smo stajali na terenu, kontrolisali utakmicu. Bilo je sve u našim nogama i jednostavno se desi takva situacija, neki centaršut… Jednostavno gol koji se daje jednom u ne znam koliko pokušaja. Mislim da je ovo dobra uvertira – kaže Mitrović.

Napadač Fulama je dobro upoznat sa kvalitetima Norveške, narednog protivnika Srbije.

Kapiten Norveške Stefan Johansen igra već dugo sa mnom u Fulamu. Gledali smo ih već, ekipa koja je pre svega tim i koja je prava nordijska ekipa, kao i Švedska. Igraju u formaciji 4-4-2, kompaktno i usko. Ima još dosta do te utakmice – kaže Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter