1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JEDINI IZOSTANAK: Zvezda čeka napadača u decembru!

Objavljeno: 16.11.19 u 10:18

Oporavak je na pola puta, a kako stoje stvari šanse su minimalne da igrač bude u kombinaciji za Bajern.

Spremaju se igrači Crvene zvezde za još osam testova koji ih očekuju od 20. novembra do 15. decembra, a takmičarski pogon je kompletan i prethodnih dana u Zvezdi rade punom parom bez reprezentativaca.

Navijači ne treba da brinu u pravom ritmu je kapiten Marko Marin, a na bolovanju je do daljnjeg Milan Pavkov. Distorzija zgloba ‘traži mirovanje’ uz terapije, a kako saznaje HotSport oporavak je na pola puta i potrebno je još oko dve nedelje do potpunog povratka na teren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Izvesno je da će napadač preskočiti nekoliko narednih mečeva, a šanse su minimalne da bude u kombinaciji za meč sa Bajernom na stadionu ‘Rajko Mitić’ 27. novembra. Realno je da Pavkov početkom narednog meseca bude deo tima i pmogne u ostvarivanju zacrtanih ciljeva šampiona Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda treba dase oslobodi napadaca poput Pavkova i Tomaneo i da se docede jedan krsten napadač kojiče nesto znaciti timu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter