1
Fudbal

FOTO: FK Partizan

DA SE ZAVRTI U GLAVI: Partizan odredio paprenu cenu za Strahinju Pavlovića!

Objavljeno: 15.11.19 u 17:35

Tri puta veći novac nego što je nuđeno za stamenog štopera prošle sezone.

Još jedan štoper koji je ‘izbrušen’ u Partizanovoj školi fudbala, Strahinja Pavlović, sada je sa samo 18 godina neizostavan deo prvog tima crno-belih.

Odbrana bez njega deluje nezamislivo, a osim odličnih fizičkih karakteristika i sve bolje igre ‘glavom’, pleni i liderskim sposobnostima pored mnogo starijih saigrača.

Stoga i Partizan, ali i mnogi evropski skauti, visoko vrednuju mladog Pavlovića i zato je za njegove usluge pred zimski prelazni rok određena paprena cena.

Kako prenosi ‘Telegraf’, posle letnjeg transfer perioda kada je umalo prodat za 5.500.000 Laciju, sada je određena cena od 15.000.000 evra za bilo koji tim koji bude želeo da ga dovede.

Takođe, ukoliko bi neko želeo da kupi Pavlovića u januaru, postojao bi uslov da mladi štoper ostane do leta 2020. godine kao pozajmljen igrač.

Podsećamo, nakon što je transfer u Lacio propao, Pavlović je produžio ugovor sa crno-belima i potpisao novi na još pet godina.

0
0

1 Komentara

  1. KADA PONEKAD VIDIMO KOLIKO NAJACIH 20-tak KLUBOVA U EVROPI OGROMNIM CIFRAMA MASE KAKO ZA VRHUNSKE IGRACE, TAKO I ZA ONE NESTO LOSIJE, JA U TOM SVETLU SAGLEDAVAM OVU CIFRU ZA MLADOG PAVLOVICA. ZAISTA MISLIM DA VREDI TOLIKO. MISLIM DA U TANDEMU SA MILENKOVICEM CINI PAR MOZDA NAJPERSPEKTIVNIJIH STOPERA U EVROPI. TO SVI VIDE I OSECAJU SAMO NEKAKO TUMBAKOVICU NEPRIJATNO DA IH BAR JEDNOM OPROBA ZAJEDNO.AKO PARTIZAN BUDE PAMETAN I STRPLJIV DOBICE TRAZENU CIFRU OD KOJE MOGU POKRITI TRIBINE, DA OSTANU ZA NAREDNE GENERACIJE. NA ZALOST ZNAM DA TO NECE TAKO BITI NEGO CE HOHSTAPLERI DOBAR DEO KESA SKRCKATI U SVOJE DZEPOVE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter