0
Evropske lige

DOK JEDNOME NE SMRKNE: Milan pažljivo prati situaciju u Napulju, nada se povratku Anćelotija…

Objavljeno: 13.11.19 u 15:36

Vodeći se onom starom ‘dok jednome ne smrkne, drugome ne svane’ Milan će pokušati da iskoristi sukob u Napoliju da u klub vrati Karla Anćelotija.

Ovu informaciju danas je preneo Tutosport. Naime, zbog učestalih nesuglasica sa predsednikom Aureliom De Lorentisom i činjenice da je stao na stranu svojih igrača, sve učestalije se govori da bi Karlo Anćeloti mogao da napusti klupu Napolija.

Dešavanja pomno prati Milan koji bi mogao da na predrog Paola Maldinija angažuju prekaljenog stručnjaka. To ne bi bio prvi put da je Anćeloti u Milanu. Igrao je za ‘roso nere’ a na klupi Milana pravio je velike uspehe u periodu od 2001. do 2009. godine.

Milan je nakon 12. kola na 14. poziciji a Marka Đampaola nedavno je na klupi zamenio Stefano Poli, a uprava kluba mogla bi da ga uskoro zameni kako bi ‘prodrmali’ tim i pokušali da obezbede izlaz iz rezultatske krize.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter