Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovo je na ceni, posle Panionisa on bi mogao da preuzme novog grčkog velikana.

Kako se približi mesec decembar tako su sve glasnije spekulacije da bi Vladan Milojević mogao da napusti Crvenu zvezdu i preseli se u inostranstvo, a najčešće destinacije su Bliski Istok, Kina i Grčka. Kako javljaju mediji sa Egeja, Vladan Milojević je na mesti AEK-a iz Atine.


Žuto-crni su u krizi, a novi sportski dirketor Ilija Ivić spas vidi u dolasku trenera Crvene zvezde kog veoma cene u Grčkoj gde je sa uspehom vodio Panionios, a povezivali su ga i sa preuzimanjem Olimpijakosa. On bi na klupi mogao da zameni Nikosa Kostengolu.

Ipak, Vladan Milojević nije jedini kandidat za klupu AEK-a. Spekuliše se i o Ivanu Jovanoviću, iskusnom stručnjaku. Među kadidatima su još Kike Setjen, Ruben Baraha, Abelardo, Havi Garsija, Marselinjo i Huande Ramos.

Videćemo hoće li Vladan Milojević odlučiti da se vrati u Grčku ili će kao i prethodnih sezona ostati veran crveno-belima. Podsetimo, Vladan Milojević je na klupu Crvene zvezde seo leta 2017. godine i osvojio je dve šampionske titule sa crveno-belima. U debitantskoj sezoni je izborio plasman u Ligu Evrope i kasnije proleće u Evropi, a poslednje dve godine pod njegovom komandom naš najtrofejniji klub igra grupnu fazu Lige šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić