7
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

POSLE OLIMPIJAKOSA: Milojević na meti novog tima, društvo među kandidatima mu pravi još jedan Srbin!

Objavljeno: 12.11.19 u 12:55

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovo je na ceni, posle Panionisa on bi mogao da preuzme novog grčkog velikana.

Kako se približi mesec decembar tako su sve glasnije spekulacije da bi Vladan Milojević mogao da napusti Crvenu zvezdu i preseli se u inostranstvo, a najčešće destinacije su Bliski Istok, Kina i Grčka. Kako javljaju mediji sa Egeja, Vladan Milojević je na mesti AEK-a iz Atine.

Žuto-crni su u krizi, a novi sportski dirketor Ilija Ivić spas vidi u dolasku trenera Crvene zvezde kog veoma cene u Grčkoj gde je sa uspehom vodio Panionios, a povezivali su ga i sa preuzimanjem Olimpijakosa. On bi na klupi mogao da zameni Nikosa Kostengolu.

Ipak, Vladan Milojević nije jedini kandidat za klupu AEK-a. Spekuliše se i o Ivanu Jovanoviću, iskusnom stručnjaku. Među kadidatima su još Kike Setjen, Ruben Baraha, Abelardo, Havi Garsija, Marselinjo i Huande Ramos.

Videćemo hoće li Vladan Milojević odlučiti da se vrati u Grčku ili će kao i prethodnih sezona ostati veran crveno-belima. Podsetimo, Vladan Milojević je na klupu Crvene zvezde seo leta 2017. godine i osvojio je dve šampionske titule sa crveno-belima. U debitantskoj sezoni je izborio plasman u Ligu Evrope i kasnije proleće u Evropi, a poslednje dve godine pod njegovom komandom naš najtrofejniji klub igra grupnu fazu Lige šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

7 Komentara

    • Od jeseni će većina sportskih akademija u svetu, na odseku za fudbal, da izučavaju retrogradnu taktiku 4+6+0, sa preporukom da tako nešto u savremenom fudbalu predstavlja opasnost i biće označena sa upozorenjem “CRVENI ALARM”! To je taktika, koju je izmislio i već dve godine sprovodi nazadni trener Zvezde Milojević, sa kojom u Evropi postiže katastrofalne rezultate! Svi nam se smeju i niko Zvezdu ne doživljava ozbiljno, već kao sparing partnera najnižeg ranga!

      0
      0
      Odgovori
  1. dok su u Zvezdi kao i GROF BOZOVIC svi su naj,naj kada odu preko u misju rupu.za Bozovica se ne cuje.Lako je ovde biti trener kada iz Zvezde stoji ceo drzavni vrh,sudijska organizacija, ajde cik zamer5i se drzavnom vrhu odmah ti u klub ulece finansijska ili u privatnu firmu.dokaz igra u evropi a ne u Surdulici ili Macvi…….

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo mora da je prvoaprilska šala, za nas Zvezdaše! Pa, ko će njega uzeti?! Ali, da se ja pitam dao bih ga GRATIS sa svim “kapitalcima” koji su dovedeni na njegovu preporuku! Za Tomanea je na konferenciji za novinare, izjavio da je on njegova želja već dve godine i da ga je pažljivo skautirao! Nisam znao da je Milojevićm takvi šaljivdžija! Pošto već ima laskave titule “trener godine za 2018.g.” (FSS), “pedantni stručnjak”(Mozzartsport, Darjan Nedeljković) i “velemajstor kvalifikacija doktor Milojević”(Hotsport, Darko Noveski), sada mu treba dodati još jednu “Primarijus skautinga u fudbalu”! Na mnogaja ljeta!

    0
    0
    Odgovori
      • U grupnoj fazi LŠ smo postali bokserski džak, ot toga u dvadeset dana smo primili samo 9 (devet) lakih komada od Totenhema! Zvezda nema igru, ima haos sa strancima i značajan pad posete na Marakani! Sve ovo navedeno je istina i posledica stručnog rada pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića! Bla, blaa, blaaa!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter