Fudbalska reprezentacija Engleske ove nedelje igra mečeve sa Crnogm Gorom i takozvanim Kosovom u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo suočena sa velikim problemima.

Problemi nisu počeli juče na okupljanju Gordog albiona, već dan ranije. Naime, reprezentativci Engeske Džo Gomez i Rahim Sterling sukobili su se na derbiju Premijer lige kada su nastupali za svoj Liverpul, odnosno Mančester siti.


Tu očigledno nije bio kraj ‘frke’, te su se dvojica fudbalera sukobila juče na okupljanju reprezentacije Engleske u Bartonu. Kako javlja ‘Dejli Mejl’ ostali saigrači su razdvajali zaraćene strane. Navodno, povod za novu kavgu je bio taj što je Džo Gomez napravio šalu na račun Gvardiole, što se Sterlingu nije svidelo.

Odluka selektora Engleske Gereta Sautgejta je da Rahima Sterlinga ohladi protiv Crne Gore i vrati ga u tim za meč sa takozvanim Kosovom u Prištini.

– Smatram da smo doneli ispravnu odluku, a onda je doneta u dogovoru celog tima. Bitno je da pružimo podršku igračima i da budemo koncentrisani na utakmice koje nas očekuju – istakao je Sautgejt.

Rahim Sterling se oglasio na Instagramu:

– Deo smo sporta u kojem su jake emocije i ja sam čovek koji priznaje kada ga emocije savladaju. Ja i Gomez smo sada u dobrim odnosima, obojica smo shvatili da je to bilo 10 sekundi koje su prošle. Sada je sve završeno, idemo daje i nećemo dozvoliti da ovo bude veće od nas.