2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILOŠEVIĆ NAJAVIO PROMENE: Dva puta nam ne daju da sletimo u Beograd! Ako je namerno…

Objavljeno: 09.11.19 u 16:15

Trener Partizana Savo Milošević govorio je o umoru igrača posle napornog puta iz Mančestera.

Milošević je dao zanimljiv odgovor na pitanje da li je razmišljao o radu u Premijer ligi, a sve po povratku crno-belih iz Engleske gde je Partizan igrao protiv Mančester junajteda.

– Nisam razmišljao, ali ne treba bežati od toga. Ne želim sada o tome jer moram jos da učim, ali jednog dana bi bilo lepo. To ne može preko noći, imam velike ambicije, ali ne žurim nigde – rekao je Milošević u razgovoru sa novinarima u SC „Teleoptik”.

Ekspedicija Partizana sa ‘ostrva’ se vratila tek u petak ujutru oko sedam sati.

– Dobro je da se završila priča sa Mančesterom, iz psihološkog razloga, pa možemo da se posvetimo onome sto nam je mnogo bitnije, a to je Superliga. Imali smo teško putovanje iz Mančestera, a već drugi put se dešava da od aerodroma nemamo dozvolu za sletanje. Igračima je jako teško da posle takve utakmice provedu celu noć u putu, to im je dupli umor. A to nam se dešava već drugi put u mesec dana i ako neko to radi sa namerom, neka mu je na čast – istakao je Milošević.

Utakmice u Evropi tradicionalno su neugodne posle teških evropskih gostovanja, a ovog puta sledeća je Inđija u nedelju od 16:30h u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije.

– Inđija je ekipa koja želi da igra fudbal, a ja sam posle prvog kola već rekao da su ozbiljan tim. Imali su nekoliko sudijskih nepravdi i zaslužili su mnogo više bodova. Mi moramo da imamo ozbiljan pristup ukoliko želimo dobar rezultat – rekao je Milošević i dodao:

– Sigurno će biti nekih rotacija, ali još ne znam kakvih – zaključio je trener Partizana.

0
0

2 Komentara

  1. Prvi put je let pomeren, jer se baš tu noć izvodili radovi na adaptaciji dela poletno-sletne staze beogradskog aerodroma, a oni su dolazili čartet letom, ne redovnim. Isto je i ovaj put. Pogodilo se da su ovih dana te sanacije PSS. Svi noćni čarteri su pod uticajem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter