3
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ PRED JAVOR: Dosta je rovitih, a u Ivanjici su mi potrebni oni najspremniji!

Objavljeno: 09.11.19 u 15:10

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 14.30 gostuju Javoru u Ivanjici u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Tradicionalno teško gostovanje za crveno-bele. Znao je Javor u Ivanjici poslednju deceniju da iznenadi Crvenu zvezdu na stadionu kraj Moravice. Šampion Srbije je svakako favorit, a na oprez poziva šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević, koji je seniorski posao počeo u ovom timu.

– Očekuje nas veoma teška utakmica. Dolazimo u goste ekipi koja igra sjajno u poslednje vreme. Borbeni su, čvrsti i igraju vrlo strpljivo. Napravili su dobre rezultate i pokazuju da imaju odličan karakter. Pohvalio bih i stručni štab Javora koji radi sjajan posao. Oni su lokal patriotska ekipa i takva im je i publika. To je klub u kom sam napravio prve seniorske korake kao trener i zahvalan sam im na pruženoj prilici. Imaćemo vrlo težak zadatak. Želim da bude sjajna utakmica, da sve prođe u najboljem redu i da napravimo spektakl u Ivanjici – rekao je Milojević.

Strateg Crvene zvezde se osvrnuo na problem sa povređenim i rovitim igračima.

– Pojedini igrači su pod znakom pitanja posle utakmice sa Totenhemom. Videli ste da smo taj duel završili sa devet igrača. Za ovaj susret mi trebaju zdravi igrači koji mogu da iznesu intenzitet koji neće biti lak. Čeka nas težak raspored i moramo da vodimo računa o zdravlju igrača – podvukao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Ti sa skojevskim elanom i entuzijazmom braniš ono što je neodbranjivo! Tebi je sve sjajno i bajno u vezi sa ovim katastrofalnim igrama Zvezde! Uživaj i dalje u hit komedijama od Zvezdine igre!

    0
    0
    Odgovori
  2. MILOJEVIĆ PRED JAVOR: “Dosta je rovitih, a u Ivanjici su mi potrebni oni najspremniji”! A. nama pravim navijačima Zvezde je potreban trener, koji nije kukavica i koji će biti sposoban da mu naša Zvezda igra moderno tj. napadački, brzo, borbeno! Kako te nije sramota da se oglašavaš u medijima, posle one katastrofe I bruke protiv Totenhema! Seti se što si nam obećavao pred tu utakmicu?! Znaš ono kao osetiće Totenhem atmosferu Marakane! Osetio je to Totenhem, ali mu nije smetalo da ti da četiri laka komada! A, sada, kao da se ništa nije desilo, kao po onom sistemu:”nemam pojma, nisam odavde”, ti trljaš gluposti o utakmici u Ivanjici, gde ćeš 100% dobiti penal, da te pogura u pobedi! Da sam trener igrača Javora, odmah bih povukao ekipu i napustio teren ako sudija počne navijački suditi! Da se ne zaboravi, ja sam Zvezdaš od vremena dr Pižona, ali sam ogorčen ovim stanjem u i oko Zvezde, dovođenjem škart stranaca i ne davanjem šansi mladim igračima Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter