1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

HOTSPORT SAZNAJE: Golgeter Zvezde spreman da „slomi“ Javor

Objavljeno: 09.11.19 u 09:59

Udarac je samo bio bolan bez većih posledica, pa će se napadač posle treninga naći u autobusu za Ivanjicu.

Za poslednji ispit u nizu, kako saznaje HotSport, Crvena zvezda će imati na raspolaganju golgetera. Bez većih problema Ričmond Boaći pored žestokog starta igrača Totenhema, posle dana pauze, juče je odradio trening i posle današnjeg ‘vežbanja’ na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“ naćiće se u klupskom autobusu za Ivanjicu.

– Biću spreman i mogu da igram protiv Javora. Ovog puta sam dobro prošao i imao sreće, a bitno je da mogu da budem deo ekipe i želimo da ovaj ciklus zaokružimo pobedom – istakao je za HotSport, Ričmond Boaći.

Promene u odnosu na Totenhem su neminovne, pošto su reprezentativci Marko Gobeljić i Milan Pavkov izvukli deblji kraj i verovatno će morati da otkažu selektoru Ljubiši Tumbakoviću za mečeve sa Luksanburgom i Ukrajinom. Sledi novo kombinovanje Vladana Milojevića koji se vraća na teren gde je počeo trenersku karijeru sa seniorima. Kasnije je vodio Čularički, Omoniju i Panionios.

0
0

1 Komentara

  1. Svi smo videli kako je taj samohvalisavi golgeter koji je “spreman da slomi Javor”, igrao protiv Totenhema! Videlo se da je LŠ za njega jedna nedostižna druga dimenzija. Nije se video na terenu a bilo ga je smešno i žalosno gledati koliko je spor i borbeno nonšačantan a u intervjuu pred utakmicu je najavljivao pobedu Zvezde, kao i svoj prepoznatljivi golgeterski učinak i izrazio želju da nastavi karijeru u Premijer ligi! “Bolje je ćutati i pustiti druge da misle da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju”(jevrejska).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter