12
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MRKELA: Žander je doveden kao alternativa Rodiću, nije bio skup! Evo na kojoj poziciji će se tražiti pojačanje!

Objavljeno: 08.11.19 u 15:32

Prelazni rok u fudbalu se bliži, a navijače Crvene zvezde sa velikom pažnjom očekuju moguće promene.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je u razgovoru za Telegraf otkrio prioritete Crvene zvezde, a to je dovođenje levog beka.

– Levih bekova ima veoma malo. Žander je doveden kao levi bek, Rodić je povremeni reprezentativac Srbije, postoji još jedan levi bek koji ima kvalitet kojeg bih ja voleo da imam u Crvenoj zvezdi, to je Filip Mladenović – rekao je Mrkela.

On ističe da je Žander doveden kao alternativa Rodiću i da nije mnogo koštao crveno-bele.

– Bekovi su definitivno trenutno najdeficitarnije pozicije u srpskom fudbalu. Da je bilo mogućnosti, uvek je prva ideja da se dovede domaći igrač. Bilo je razgovora sa Mladenovićem, ali on ima ugovor u Poljskoj. Žander je doveden kao alternativa Rodiću. Nije bio skup, jeftiniji je od većine domaćih igrača. I mislim da je, u skladu sa onim koliko je uloženo u njega, opravdao očekivanja – istakao je Mrkela za Telegraf.

0
0

12 Komentara

  1. Danas sam u HS pročitao nekoliko različitih ali dobrih komentara koji u potpunosti otslikavaju stanje u kojem se nalaziu Zvezda, a to je stanje raspada sistema! Komentari pod “Kočiz”, “Kondor”, “Inspektor Radiša”, “Stručnjak”, “Viu”, “Dragan”, “Ludi Gavran” i “Goran”, na žalost treba da zabrinu rukovodfstvo Zvezde, koje ne vidi stvarnost! Oni žive u svom “3D” svetu, svetu iluzija a Marakana je sve praznija iz kola u kolo! Veliki “uspesi” Milojevića: prodatih tričavih 1700 ulaznica, najmanji broj ulaznica u istoriji Zvezde, protiv TSC a posle 50-tak godina Partizan je nažalost preuzeo mesto najgledanijeg tima u gostima. I ova dva “uspeha” Milojevića su za zabrinutost! Jer, ljudi jednostavno ne žele da gledaju škart strance i ekipu Zvezde koja nema igru! CRVENI ALARM!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jesu problem i uglavnom promašena pojačanja, ali najveći problem je Milojević. Silno nas je obradovao plasmanima u LE i LŠ, ali se već 2 godine krije iza tih rezultata. Muka mi je više od defanzivne taktike, muka mi je od „duplog bloka“, od „pa dobro…“, „još jedno iskustvo za nas“… Pa kada ćemo te lekcije više naučiti, kada će se tim osloboditi Milojevih stega i taktike, kao nekada rastrčati i IGRATI FUDBAL? Kod Miloja, verovatno nikada…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pojacanja? Svaki trener ima svoj stil igre. Prema tome trener je najveci krivac jer on bira igrace.
    Za nasu igru nam ne trebaju pojacanja. Bunker taktiku na kontre mogu da igraju i klinci isred zgrade.

    Svaka cast Milojevicu. Ali braniti se u domacem prvenstvu protiv malo boljih klubova je sramotno. A imamo tri tima za ligu 🙂
    Za veci uspeh je potrebna nova taktika. Pa neka grade igru na tome narednih 5 godina. Ovako samo bacaju pare.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je najtransparentniji klub na svetu.
    Nije bio skup, samo 2 miliona evra za godinu dana.
    Ima se može se.
    Što to lepo Mrkala ne iznese nego baca prašinu u oči.
    Ako već pričaš o malom iznosu kaži koliki je.

    0
    0
    Odgovori
  5. Sada je idealna situacija da se klub privatizuje jer igra ligu sampiona.za klub je najbolje da ga privatizuju kinezi jer ce sigurno ulagati u njega.to najpre treba da podje od predsenika drzave.tako cemo imati kvalitetne trenere, i necemo bacati desetine miliona evra na promasena pojacanja.zamislite sada kakav je lik taj mrkela koji pored dva leva beka dovodi i treceg,a desno imamo gobeljica koji nije ni za novi pazar.tesko onom kome mrkela sastavlja tim.naravno toj ideji promene vlasnistva najvise otpora doci ce od interesne grupe,koja obrce ogroman novac

    0
    0
    Odgovori
  6. Žander je na promociji prilikom potpisivanja ugovora, onako zbunjeno rekao da je on krilo a ne bek! To je dovoljan podatak da znamo ko vodi Zvezdu i ko dovodi “pojačanja” iz inostranstva! Neki menadžer-hohštapler im je prodao mačku u džaku!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa, Žander bi bio ubitačan kao levo krilo. Neverovatno brz , dobar dribler, jak u duelima, odličan centaršut… Mislim da bi bio bolji i od La Pare i Garsije i Simića i Vukanovića… Samo da ga Miloje pusti par utakmica na levom krilu.

      0
      0
      Odgovori
  7. Kad se Zvezda privatizuje, tada ovi dunsteri, koji vode Zvezdu u propast, neće moći ni priviriti Marakani! Oni su opasnost za Zvezdu! Pogledajmo šta su uradili u dve godine?! U grupnoj fazi LŠ Zvezda (do sada) ima sledeću gol-razliku 8:30 (osam datih prema trideset primljenih golova)! Potpuno su rasterali mlade igrače Zvezde, a doveli su škart strance, za koje su govorili da su ih pažljivo skautirali i da su oni ono što je potrebno Zvezdi za Evropu! Navijače niko ne može prevariti, zato ih i nema na Marakani u SLS!

    0
    0
    Odgovori
      • Vojo ne pričaj gluposti na osnovu izjava u štampi tipa rekla-kazala! Ti znaš koliko je ko doprineo Zvezdi, kada niko od finansijskih forenzičara države Srbije ne sme da uđe u Zvezdu i proveri finansijsko stanje, evo već punih sedam (7) godina! Ko može može tvrditi da neka druga ekipa rukovodilaca u Zvezdi ne bi ostvarila bolje takmičarske i finansijske rezultate!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter