0
Evrokupovi

MRZI VAR: Ko je sudija koji ne sme u Srbiju! Brih dospeo na ‘crnu listu’ Dinama

Objavljeno: 07.11.19 u 11:03

Dinamovi navijači kivni su na sudiju Feliksa Briha, a netrpeljivost ka Nemcu ujedinila je Srbe i Hrvate.

Popularni Index bavio se likom i (ne) delom omraženog Nemca. Pitaju se ko je sudija na koga su besni dinamovci i koji ne sme u Srbiju.

Dodaju da je od sinoć Brih na crnoj listi Dinama zato što je prilikom dve sporne situacije odbio da dosudi penal za Dinamo, niti je tražio pomoć VAR-a, da bi potom dosudio penal za Šahtjor i to nakon konsultovanja sa VAR-om.

Index podseća da je 2013. godine vodio meč Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za SP, a tada je ‘pakao Marakane‘ pokušao da ugasi kartonima. Podsećaju da je podelio osam žutih i dva crvena kartona, te da je Nemanja Matić napustio igru zbog dva žuta kartona u 75. minutu, a potom i Josipu Šimuniću zbog starta na Sulejmaniju.

Podseća Indeks i na situaciju sa prvenstva Sveta 2018. godine kada je na meču Srbije i Švajcarske imao priliku da dosudi penal Srbiji, nakon što su dvojica igrača Švajcarske rvačkim zahvatima oborili Mitrovića, a da je tada odbio da pogleda VAR i signalizirao da se igra nastavi. Ističu da je na taj način direktno uticao da Švajcarska pobedi sa 2:1. Podsećaju da su reprezentativci Severne Irske bili rezignirani kako se stalno grlio i sa švajcarskim reprezentativcima u odlučujućem meču kvalifikacija za SP.

Večernji.hr je takođe opširno izveštavao sa meča. A evo kako je sve izgledalo iz ugla igrača!

– Moro je dobio crveni i šef je rekao da ulazim u igru. Imali smo 3-1 i dogodi nam se to što se dogodilo, dve gluposti i penal u 95. Prvo ga je sudio meni pa je gledao širu sliku, da je Kevin udario Pjatova, a nama nije provjerio dvaput u prvom poluvremenu. Ništa nije izgubljeno, imamo još dve utakmice. Baci ćemo se na glavu i idemo po prolazak – rekao je Marko Gjira za Večernji

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter