Fudbalske legende Crvene zvezde Milan Živadinović i Stanislav Karasi gostovali su na Pinku kod Predraga Sarape. Osvrnuli su se na jučerašnji meč.

Milan Živadinović je kritikovao pripremu Crvene zvezde pred meč protiv Totenhema.


– Slaba priprema za ovu utakmicu. Ušli su naši fudbaleri kao da oni imaju 4:0, kada izađeš iz tunela, mora da bude pakao. Onog trenutka kada kreću sa centra već trojica njihovih igrača moraju da budu na zemlji – počeo je Živadinović i dodao:

– Došli su sa ubeđenjem da su opasni. Nisam video u sistemu naše igre neki rizik. Šta znači rizik, da igramo sa tri napadača. Onaj Pavkov se umorio, ne može on sam. Mnogo je velika odgovornost kod njega i nije mogao da se nosi sa time – istakao je Živadinović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Istakao je Živadinović da Totenhem ne igra kao naše ekipe.

– Nije to neka naša ekipa. Oni su iskusni profesionalci, kada daju jedan gol, veoma lako mogu još šest. Ne želim da bude da samo kritikujemo, mi koji volimo Zvezdu samo iznosimo istinu – istakao je Živadinović.

Dodao je da je izostala priprema za meč.

– Najbitnija je priprema pred utakmicu. Sećam se finala Kupa Srbije protiv Partizana. Odveo sam ih na Avalu, pričao individualno sa svim igračima. Toga više nema. Miljan (Miljanić) je bio bog, Blažević je bio bog oni izmisle priču, toga danas nema. Nema igrača koje bismo mogli da pohvalimo. Izgubila su naša deca 9:0, ali su videli greške i ispravili u drugom meču i pobedili su 2:0 – istakao je Živadinović.

Stanislav Karasi je takođe nezadovoljan igrom i porazom crveno-belih.

– Dešavale su se stvari koje ne smeju da se događaju. Izgleda da su se promenile neke stvari u odnosu na naše vreme. Mi smo postali ovce kada je u pitanju engleski fudbal. Nekada smo mi njih drali – rekao je Karasi 

Potom se osvrnuo na izjavu Vladana Milojevića da je Totenhem drugi nivo.

Moramo stvarno realno da gledamo. Totenhem je stvarno drugi nivo. Kada gledate te igrače na televiziji imate drugačiji utisak. Ali kada ih gledate uživo, vidite da je to nešto drugo. Gledao sam ih u Londonu, video sam kako su istrčali na zagrevanje. Kao da su vanzemaljci. U šali sam rekao, nemoj danas da nam se desi ono što se desilo mladićima, moglo je tamo da bude 9:0. Mislim da je u Crvenoj zvezdi atmosfera takva da su svesni toga. Rečeno je kada su bile grupe. Naš nivo jeste Evropa, ali Kup šampiona je veliki zalogaj. – kazao je Karasi.