0
Fudbal

UEFA Futsal-EURO 2016 Quarter Finals 1/4 Finale Srbija v Ukrajina Miodrag Akdentijevic Marko Radovanovic Vladimir Lazic Mladen Kocic Slobodan rajcevic Milos SImic Aleksandar Zivanovic Marko Peric and Nemanja Momcilovic Dusan Milojevic Marko Prsic Slobodan Janjic Stefan Rakic and Milos Stojkovic Beograd, 09.02.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

GRUPA ‘SMRTI’: Futsaleri Srbije će morati trnovitim putem do Mondijala

Objavljeno: 07.11.19 u 17:52

U Nionu je danas održan žreb kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u futsalu koje se sledećeg septembra igra u Litvaniji.

Žreb nije bio naklonjen ‘orlovima’. Futsaleri Srbije će trnovitim putem morati do Svetskog prvenstva u Litvaniji. Četa Gorana Ivančića za rivale je dobila Španiju, Francusku i Ukrajinu. Jedina povoljna okolnost je ta što će domaćin kvlafikacionog turnira biti naša zemlja, to jest hala ‘Čair’ u Nišu. Turnir se igra krajem januara i početkom februara.

– Dobili smo najtežu grupu, najteže rivale iz svih šešira, a jedina dobra stvar je što ćemo biti domaćini turnira. Srbija i Niš biće svedoci velikog spektakla, a mi ćemo naravno učiniti sve da obradujemo naciju. Ponoviću, dobili smo ‘grupu smrti’, ali nema predaje, naprotiv. Momci su pokazali na turniru u Francuskoj kako se igra i bori za boje Srbije i sa podrškom sa tribina sve je moguće – rekao je Bojan Pavićević, sportski direktor futsal reprezentacije Srbije.

Plasman direktno na Mondijal izboriće prvoplasirani tim turnira, dok drugi ide u baraž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter