0
Domaći fudbal

HS U MANČESTERU: Engleska jesen i ljubazni, ali ‘sumnjičavi’ domaćini dočekali Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.19 u 15:40

Posle nešto više od dva i po sata čarter leta, ‘parni valjak’ je stigao u slavni industrijski grad.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Mančestera – Stefan Smuđa)

Ekspedicija Partizana sletela je u Mančester, gde ju je sačekalo oblačno i kišovito vreme.

Isto tako, srpske putnike dočekali su i ljubazni domaćini, počev od carinske kontrole na aerodromu. Čak su se Englezi u neformalnom razgovoru već tada interesovali u kakvom raspoloženju crno-beli dolaze, budući da Mančester, kako su napomenuli, „nije u najboljem momentu i formi“.

Za novinare i prijatelje kluba angažovan je i vodič, koji je goste obavestio i gradu, ali i uputio u istoriju Mančester junajteda, kao i poznate i nepoznate detalje o slavnom klubu.

Tako smo saznali da su prvobitne boje bile zelena i zlatna, bilo je tu i priče o čuvenim ‘Bezbijevim bebama’ i njihovoj tragediji, kao i napomena da će član te generacije, Ser Bobi Čarlton, sutra biti prisutan na Old trafordu.

Kada je reč o današnjem programu, trener Savo Milošević i još jedan igrač će u 19:30h biti na zvaničnoj konferenciji za medije, a potom će crno-beli od 20 časova odraditi trening na ‘teatru snova’ i upoznati se sa terenom koji važi za jedan od ‘najvrelijih’ u Evropi.

Utakmica četvrtog kola grupe L Lige Evrope između Mančester junajteda i Partizana zakazana je za četvrtak sa početkom u 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter