4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

BIĆE VIŠE NEGO PROTIV OLIMPIJAKOSA: Ali, veliki broj karata je još u prodaji

Objavljeno: 06.11.19 u 11:55

Crvena zvezda večeras od 21 čas dočekuje Totenhem u 4. kolu ‘B’ grupe Lige šampiona, a važnu ulogu u borbi za bodove imaće navijači.

Nisu se zvezdaši baš pokazali protiv Olimpijakosa kada je na stadionu ‘Rajko Mitić’ bilo nešto više od 40 hiljada gledalaca, a najveći razlog za to su bile paprene cene karata. Sada je situacija slična, ali će navijača sigurno biti više.

Crvena zvezda je prodala oko 30 hiljada paketa, dok je pojedinačnih karata prodato oko 10 deset hiljada. Takođe, određeni broj ulaznica su dobili spnzori, tako da je na blagajnama ostalo još oko četiri hiljade ulaznica. Crvena zvezda je poslala novo obaveštenje navijačima:

– Podrška, kao i uvek je preko potrebna našim momcima, koji su pokazali da dobiju krila kada ih prati huk sa tribina Marakane. Do sada je prodato više karata u odnosu na meč sa Olimpijakosom, tako da se očekuje veći broj zaljubljenika u crveno-beli dres. Karata je ostalo još jako malo, zato zvezdaši požurite na blagajne stadiona po dragoceno parče papira i budite deo istorije – stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

Problem je svakao taj što je najviše ostalo karata za VIP zapad, koje su najskuplje ulaznice.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter