0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BIBRAS NATHO: Ko ne može da podnese pritisak, bolje je da ne igra fudbal!

Objavljeno: 03.11.19 u 16:42

Bibras Natho još jednom je, protiv Vojvodine, potvrdio da ekipu Partizana čini nemerljivo boljom.

Postigao je dva gola, doneo 2:0 na poluvremenu i potom u 58. minutu napustio igru kako bi se odmorio za veliki izazov i gostovanje Mančester junajtedu.

– Pre ovog meča izgubili smo važnu utakmicu od Čukaričkog, koju smo morali da dobijemo. Igrali smo pod velikim pritiskom prošle nedelje, ali to je deo fudbala. Ako ne voliš pritisak, ako ne možeš da ga izdržiš, onda nemoj ni da igraš fudbal. Veliki timovi i igrače se upravo vide i rađaju kada su pod presijom – rekao je Natho za klupski sajt.

– Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo, posebno jer smo igrali na našem stadionu i drago mi je da je tim posle svega odlično reagovao. Igrali smo dobro, borili se do kraja, bili skoncentrisani i kao posledica toga usledio je i rezultat 4:0.

Dosadašnji tok sezone crno-belih su obeležili usponi i padovi, što je Natho pokušao da objasni.

– Razloga ima više. Kada na svaka tri dana igrate Evropu i domaću ligu, to nije lako, zbog psihičkog i fizičkog umora. Sve što sada prolazimo bi trebalo da bude za nauk mladim igračima, kojih ima mnogo u timu. Mislim da će nas sve ovo učiniti još boljim, pametnijim.

Sledi revanš sa Mančester junajtedom i svi čekaju četvrtak, 21 sat i duel na ‘teatru snova’

– Idemo tamo da igramo našu igru. Svaki fudbaler mora da bude svestan, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji, bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želim da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu – zaključio je Natho.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter