0
Evropske lige

SERIJA A: Drama u Bolonji, domaćin poveo, Inter slavio golom sa penala u zaustavnom vremenu (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.19 u 19:56

Dve utakmice su odigrane u italijanskoj seriji A, a uzbudljivo je bilo na obe, posebno u Bolonji.

Fudbaleri Bolonje sigurno nisu zaslužili poraz u duelu sa Interom, ipak, izabranici Antonija Kontea kući nose ceo plen sa ovog meča. Nešto ranije Roma je savladala Napoli sa 2:1, a Aleksandar Kolarov promašio je jedanaesterac. 

Bolonja – Inter 1:1

Nikolas Sansone imao je priliku u 3. minutu meča, šest minuta kasnije odgovorio je Lautaro Martinez, ali nije bilo promene rezultata. Romelu Lukaku je primio odličan centaršut i oprobao je udarac, ali je Lukas Skorupski odlično reagovao. Ponovo je Lukaku imao veliku šansu u 30. minutu, Skorupski je ponovo izašao kao pobednik u duelu.

Gol Lautara Martineza prekinut je zbog gola nakon ofsajda, ista situacija višena je nekoliko minuta kasnije kada je gol Lukakua prekinut iz istog razloga. Roberto Sorijano doneo je prednost domaćinu u 59. minutu meča. Odmah u narednom napadu pokušao je da izjednači Lukaku, ali je odbrana bila na mestu. Napravio je Orsalini jedanaesterac, a Martinez je jedva čekao da padne u šesnaestercu domaćina. Lukaku je u 92. minutu sa bele tačke doneo pobedu gostima.

Roma – Napoli 2:1 (GOLOVI SA MEČA

Dosta uzbuđenja u prvom poluvremenu, Od početka meča odlično je igrala Roma. Pastore i Džastin Klajvert imali su dve velike šanse na početku meča, a Nikolo Zaniolo je u 19. minutu doneo prednost Romi. Četiri minuta kasnije imao je veliku šansu i Aleksandar Kolarov, ali je Aleks Meret kao mačka skočio i odbranio njegov udarac prelepom paradom.

Hose Kalehon igrao je rukom u svom šesnaestercu, Đanluka Roki pokazao je na belu tačku izveo je kaazneni udarac Aleksandar Kolarov, Meret je još jednom izašao kao pobednik. Živnuo je malo napoli, imali su u nastavku meča nekoliko dobrih prilika gosti. Ali nisu uspeli da zatresu mrežu. Džortan Veretout je u 55 minutu povisio na 2:0 za Romu. Uspešno je realizovao kazneni udarac. Arkadius Milik je u 72. minutu postavio konačan rezultat

Serija A 11. kolo

Subota

Roma – Napoli 2:1 (1:0)
(Zaniolo 19, Veretut 55 – Milik 72)

Bolonja – Inter 1:1 (0:0)
(Sorijano 59 – Lukaku 75)

20.45 Torino – Juventus

Nedelja

12.30 Atalanta – Kaljari
15.00 Đenova – Udineze
15.00 Leće – Sasuolo
15.00 Verona Breša
18.00 Fiorentina – Parma
20.45 Milan – Lacio

Ponedeljak

20.45 Spal – Sampdorija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter