3
Domaći fudbal

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Nađ zvanično nasledio Lazetića

Objavljeno: 31.10.19 u 22:02

Niz loših rezultata Teleoptika i poslednje mesto na tabeli Srpske lige ‘Beograd’ koštalo je mesta trenera Žarka Lazetića.

Ono što je HotSport juče najavio, danas je dobilo zvaničnu potvrdu. Lazetić je smenjen, a novi trener Partizanove filijale biće Albert Nađ.

Bivši vezista i sportski direktor crno-belih od letos je bio saradnik Sava Miloševića, a sada će dobiti novi angažman u Teleoptiku.

Nađ nema veliko iskustvo u trenerskom poslu, a malo ga je sakupio kao šef struke IM Rakovice. Prvi pomoćnik biće mu Miroslav Čermelj i Zoran Đurić.

0
0

3 Komentara

  1. Dobro je da nije vise na klupi Partizana.Izuzetan demotivator za ekipu,pogotovo u malim utakmicama,koje i odluce prvaka,doduse u regularnom prvenstvu.

    0
    0
    Odgovori
    • Uvek je neregularno kad partizan nije prvi na tabeli!
      Nikada u vasoj istoriji niste izgubili a da niste kukali i pricali da ste pokradeni.To vam je usadjeno u mozgove u samom pocetku navijackog opredeljenja.A sad jos imate i Zeksa Pantica i Vuletica koji vas dodatno truju.Svoje ne znanje peru tako sto pljuju rivala.Zbog njihovih gluposti sto pricaju izgubio se svaki smisao rivaliteta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter