Sportski direktor FS Srbije Vladimir Matijašević rekao je da je razgovarao sa Lukom Jovićem i da on nije odstranjen iz reprezentacije Srbije.

Matijašević je u razgovoru za Telegraf istakao da Jović mora da se pridržava pravila i da poštuje disciplinu u nacionalnom timu Srbije.


– Nije to ništa neuobičajeno, to se događa i drugima. Luka je posle meča sa Portugalom bio povređen, ali se nije javio selektoru. Pričao sam s njim i objasnio mu da disciplina mora da se poštuje. Mislim da neće biti nikakvih problema u budućnosti ako se bude pridržavao toga. Jović je pogrešio, ali nije odstranjen iz reprezentacije – kaže Matijašević za Telegraf.

Kao pravi primer sportskog ponašanja Matijašević je naveo Dušana Tadića.

– Ako Tadić, koji je kapiten Ajaksa i zamenik kapitena Srbije, može dva puta da dođe u Pazovu i javi da ima problema sa leđima, onda mogu i svi ostali. Želimo da napravimo kvalitetnu grupu, da se poštuju pravila. Jović nije precrtan, on je talentovan igrač, budućnost našeg fudbala. Mlad je i normalno je da greši, ali za svakoga postoji novo sutra – jasan je Matijašević

FOTO: FSS