0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

KOKOVIĆ: Da nastavimo sa dobrim igrama i protiv Rada!

Objavljeno: 29.10.19 u 15:01

Fudbaleri Voždovca u 14. kolu Linglong Superlige Srbije dočekuju ekipu Rada u utakmici koja će biti svojevrstan gradski derbi između starih rivala. Meč će biti odigran u sredu od 18 časova na stadionu Voždovca.

Zmajevi dočekuju “građevinare” nakon nerešenog ishoda u Kruševcu i na sedmom mestu tabele, dok tim sa Banjice ne može da se pohvali sjajnom formom i zauzima pretposlednje mesto na tabeli Linglong Superlige.

Šef stručnog štaba Voždovca, Rade Koković kaže da je njegova ekipa u uzletu forme i da će tražiti od svojih igrača da se takav trend nastavi i sutra na “krovu”.

— Nakon jako teškog i fizički zahtevnog meča sa Napretkom u Kruševcu očekujemo Rad sasvim spremni bez obzira što se meč igra u sredu. Raduje me igra koja je sve bolja iz nedelje u nedelju, i sada kada vratimo pogled na prvi meč u sezoni i uporedimo sa igrom koju prikazujemo danas, moramo biti zadovoljni. Momci usvajaju sve zahteve Stručnog štaba i rezultati govore u prilog tome. Takođe, podatak da smo jedini klub u ligi koji je postigao gol u svakom meču jasno pokazuje naše opredeljenje – moderan, napadački fudbal. Svi momci će sutra biti na raspolaganju, i to me raduje, tako da potpuno spremni dočekujemo ovaj gradski derbi sa Radom.

Mladi reprezentativac Srbije i jedan od ključnih igrača Voždovca ove sezone, Jovan Nišić, takođe ističe rezultate ekipe i atmosferu unutar tima.

– Kada su rezultati dobri, sve je dobro. Naravno, ne zadovoljavamo se trenutnim stanjem, već ga gledamo kao jednu stepenicu ka našem krajnjem odredištu, a to je sam vrh tabele. Kao što je Šef rekao, usvajamo model igre koji se traži od nas, i taj model daje rezultate. Voždovac je ekipa koja igra atraktivan fudbal, više publike je prisutno na stadionu i to sve može da raduje. Ne moramo ni da napominjemo da u sutrašnji meč ulazimo maksimalno motivisani, svi momci su spremni i očekujemo da nastavimo sa dobrim igrama.

Karte će za ovaj meč biti u prodaji na sam dan utakmice (sreda, 30. oktobar) po ceni od 200 dinara za Zapad, a prodavaće se na Info pultu Šoping centra Stadion.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter