1
Evropske lige

fOTO: FSS

KRISTIJANO RONALDO: Pokažite mi igrača koji može da igra kao ja?

Objavljeno: 28.10.19 u 21:05

Portugalac je dao opširan za ‘Frans fudbal’, u kom je pričao o različitim temama iz svoje bogate karijere.

Nedavno je Kristijano Ronaldo postigao svoj 700. gol u karijeri, na šta je as Juventusa posebno ponosan.

– Impresivna brojka! Naviše sam ponosan na činjenicu da je malo ljudi pre mene uspelo da postigne toliko golova u karijeri.

Nema dilemu koji mu je gol najdraži.

– Ako tražite da biram, onda ću se opredeliti za makazice protiv Juventusa u Realovom dresu. Vratilo mi se za sve što sam uložio dotad, jer sam godinama pokušavao da postignem baš takav gol.

Dotakao se i čuvenog rivalstva sa Lionelom Mesijem.

– To što smo se takmičili dok sam bio u Španiji omogućilo je obojici da budemo bolji i efikasniji fudbaleri. Dok sam igrao za Real osećao sam Leovom prisustvo više nego u vremenu kad sam bio član Mančester junajteda. Osećao sam pritisak, ali sa određene tačke gledišta naš odnos je, ipak, izražen formom zdravog rivalstva.

Iako će uskoro napuniti 35. leta, godine ga ‘ne stižu’.

– Cilj mi je da ostane mlad dok starim. Takmičim se sam sa sobom, kako bih ostao konkurentan. Pokažete mi fudbalera koji može da igra kao ja, u ovim godinama, u ekipi kakva je Juventus – poručio je Kristijano Ronaldo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter