0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

UMAR SADIK: Zaslužili smo mnogo više!

Objavljeno: 25.10.19 u 15:50

Fudbaler Partizana Umar Sadik rekao je danas da je ponosan na svoj tim uprkos porazu od Mančester junajteda i istakao da su crno-beli zaslužili bar bod.

– Prvo što moram da kažem je da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, publiku i sve koji su juče doprineli da se Partizan pokaže Evropi u najboljem svetlu – rekao je Sadik za klupski sajt.

Partizan je sinoć, uprkos dobroj igri, poražen od Mančester junajteda u trećem kolu Lige Evropa sa 1:0.

– Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, posebno posle 20. minuta kada se lopta samo pokrenula i igra otvorila. U početku smo pomalo odmeravali snage jer je ipak pred nama bio veliki Junajted i niko nije želeo da srlja. Ostaje velika žal za šansama koje smo propustili i što nismo bar odigrali nerešeno, jer mislim da smo to ne samo zaslužili već i mnogo više – rekao je Sadik.

– Iako se samo bodovi računaju nama je satisfakcija ne samo to što su svi videli kako smo odigrali, već što smo dobili ovacije publike posle utakmice – dodao je on.

On je zahvalio navijačima Partizana koji su, kako je naveo, bez incidenata poslali poruku zdravog sporta i fer-pleja u svet.

– Znamo da su inostrani mediji pisali da su mogući incidenti i na rasnoj osnovi, ali mi smo još jednom dokazali zašto je Partizan veliki klub. Idemo dalje i ponosno koračamo! Pred nama je težak put u ligi i sada se okrećemo tome – zaključio je Sadik.

Crno-beli su treći na tabeli Grupe L sa četiri boda, odnosno imaju jedan manje od AZ Alkmara, a tri od Mančester junajteda.

Partizan u nedelju od 16.00 nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije kada će dočekati subotički Spartak.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter