2
Domaći fudbal

BESTIDNI ENGLEZI: U Humskoj ništa, sad prizivaju rasizam na ‘Marakani’! (FOTO)

Objavljeno: 25.10.19 u 14:20

Razočarani time što su ‘Grobari’ do poslednjeg glasa bodrili Partizan protiv Mančester junajteda bez rasističkih ispada, Englezi se okrenuli utakmici sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Za 12 dana u Beograd stiže Totenhem, a bestidni ‘Dejli mejl’ danas daje tekst o tome kako kapiten Hotspura Hari Kejn zna kako treba da reaguju u slučaju da u Beogradu bude rasizma. Britanski tabloid piše da napadač posle iskustva u Sofiji zna kako bi trebalo da se ponaša.

Takođe, ‘Dejli Mejl’ podseća da će ovo biti prvi meč Denija Rouza u Srbiji od Kruševca 2012. godine kada je u Kruševcu bio rasno vređan. Britanci podsećaju da su navijači Crvene zvezde kažnjeni protiv Totenhema i da nisu mogli organizovano da dođu u London, ali jestu. Tu je ‘Dejli mejl’ pokazao ogroman amaterizam u radu, jer je napisao da su navijači Crvene zvezde imali rasističke ispade u Helsinkiju, iako to nema veze sa istinom, jer je provokacija došla od Albanaca koji su mahali zastavom lažne države Kosovo, što je izazvalo nacionalističke uvrede, ali avaj, bitno je da se tenzija digne pred dolazak ‘pevaca’ u Beograd.

A, da Beograd i Srbija nisu rasistički nastrojeni zna svaki Britanac, svaki navijač koji je boravio u Srbiji. Znaju pristalice Mančester junajteda koje su uživale u toplom popodnevu srpske prestonice. A, poruka za ‘Dejli mejl’, gledajte u svoje dvorište, a u Srbiju dođite da se lepo provedete, uživate u hrani, piću i lepotama našeg grada, ko zna možda izlečite te sulude misli o Srbima koji su vam vekovima trn u oku…

0
0

2 Komentara

  1. Oni su najveca govna na svetu, gori od amera (koji su nastali od njih)….najveci rasisti na svetu, najvece smece od ljudi (sto je vidljivo u svim zemljama gde njihovi turisti dolaze).
    Goru su od navijaca Zvezde, i po pitanju mrznje svega sto nije isto kao sto su oni, i po izmisljanju lazi i zabotavljanju svoje istorije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter