1
Domaći fudbal

NOVI TRENER U INĐIJI: Aleksandar Janjić zamenio Blagojevića

Objavljeno: 24.10.19 u 13:38

Novi superligaš promenio je trenera posle 12. kola u eliti.

Inđija je u Superligi vezala sedam poraza i reakcija je takva da je Srđan Blagojević morao da napusti klupu ‘zelenih’, iako je ove godine uveo ekipu u elitu i u klubu proveo godinu i po dana. U pitanju je sporazumni raskid.

Danas je stigao naslednik, a to je Aleksandar Janjić, koji jeu karijeri predvodio Rad, Bežaniju, Javor, Smederevo, Voždovac, Metalac, Jagodinu i poslednji zadatak imao je u Metalcu.

Videćemo kako će delovati ova šok-terapija na Inđiju, koja sledećeg vikenda dočekuje Čukarički, a potom ide na noge Vojvodini u Novi Sad.

Na tragu informacije – Mirko Marković

0
0

1 Komentara

  1. Navijač sam Zvezde i gledao sam utakmicu Zvezda-Inđija, kada nam je Inđija održala čas iz modernog fudbala na Marakani i kada smo uz ogromnu pomoć sudije Sojilkovića pobedili Inđiju! Taj Blagojević je pravo osveženje i trenerska gromada za našeg umišljenog i prepotentnog trenera Milojevića i ne razumem zašto je jedan mlad i talentovani trener morao biti smenjen. Rezultati bi sigurno došli, trebali su ga sačekati!filipkaci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter