1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MILOŠEVIĆ PRED MANČESTER: Zvezdina pobeda nad Liverpulom spada u domen čuda, bitno je da sutra ne žalimo ni za čim!

Objavljeno: 23.10.19 u 12:27

Jednu od najvećih utakmica sezone Partizan će odigrati sutra od 18:55 protiv Mančester junajteda u Humskoj.

Trener Partizana Savo Milošević  istakao je da je Partizan spreman za meč.

– Pričati o važnosti utakmice je izlišno. Najbitnije za nas je da je ekipa spremna i svesna onoga šta nas sutra čeka. Čeka nas prava utakmica nemamo puno puta priliku da igramo ovakve utakmice. Želimo da se izmerimo sa njima. Sa Mančesterom nismo igrali punih 50 godina. igranje u Evropi nam mnogo znači, samo ako smo pametni to i da iskoristimo – rekao je Milošević.

Gledali smo Mančester protiv Liverpula, očekujete li neke promene?

– Ne mogu da budem siguran, ali se zna da Mančester Neće izaći sa tri igrača u poslednjoj liniji. Imaju i nekoliko povređenih igrčaa, teško je predvideti u kom će sastavu izači na teren – ističe Milošević.

Milošević je istakao važnost navijačke podrške kao i potrebu da utakmica bude odigrana bez navijačkih ispada.

– Očekujem fer i sportsko navijanje. Ovo jeste praznik fudbala i ne očekujem neke probleme. Oni mogu da budu podsticaj. Videli ste juče u Pioniru koliko publika može da pogura igrače na terenu – rekao je Milošević.

Može li Partizan da iznenadi Mančester, kao sto njega iznenađuju TSC, Mladost i drugi timovi Superlige?

– To je lepo razmišljanje, ali pretočiti u realnost, mnogo je teže. Bio bi to logičan sled. Ali ovde su distance mnogo veće. Ono što sam rekao pre sedam meseci ponoviću i sada. Želimo da približimo Partizan najvećim timovima. Sutra je još jedna prilika za to. Da se izmerimo sa njima i približimo im se. Ako sutra u tome uspemo, to je najveća pobeda, mnogo veća od tri boda, iako se mnogo neće složiti sa mnom – rekao je Milošević.

Nekadašnji as Arsenala Čarli Nikolas predvideo je 1:1 u Humskoj i ‘lud meč’.

– Lako je njemu pričati. Ne možemo sebi da izgovaramo luksus da olako dajemo velike reči. Videli smo šta je bilo sa Zvezdom, kako je prošla sinoć. Sudarićemo se sa sličnim problemima kao i oni.. Pričanje takvih stvari za nas bilo bi put u pakao. Ako možemo da odigramo preko 100 odsto, to bi bilo idealno, nikakvo drugo razmišljanje ne smemo da imamo u glavama.. Zvezda što je uradila protiv Liverpula se svodi na nivo čuda. A kao sto znate, čuda se ne dešavaju svakog dana. Mi možemo da uradimo sve da bismo napravili čudo, ali to i dalje ne znači da će se ono desiti. Nama je najbitnije da sutra posle utakmice ne žalimo ni za čim. – ističe Milošević.

Savo o igračkim danima i golu koji je dao Mančesteru… 

Ne razmišljam o prošlosti. Nastojim da je to razmišljanje klasično samoubistvo. Iskustvo koje sam imao sa Mančesterom u igračkim danima vrlo malo može sutra da nam koristi – poručio je trener Partizana. 

Sa stadiona u Humskoj – Stefan Smuđa 

 

0
0

1 Komentara

  1. Pa domen čuda je za vas kad izgubite od beton ekipa pa vam onda svi krivi a ne umete gol da date.
    Mali nemaju mogućnost da naprave čudo…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter