5
Evrokupovi

FOTO: FSS

VELIKI NAKLON: Kako je Aleksandar Mitrović pomogao zvezdašima pred meč sa Totenhemom…

Objavljeno: 22.10.19 u 09:31

Srpski napadač vidi šansu Crvene zvezde u duelu protiv vicešampiona Evrope.

Aleksandar Mitrović, može se reći, sada je već starosedelac u Londonu i dobro je upućen u fudbalska zbivanja u prestonici Engleske.

Iako je bivši igrač Partizana, nesumnjivo će ispratiti duel Crvene zvezde na gostovanju Totenhemu u trećem kolu Ligeg šampiona koji se večeras igra u Londonu.

– Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni sa Lutonom. Zvezda ima šanse da napravi iznenađenje, Totenhem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kada je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu, jednostavno, moraće da „jure“ tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa – rekao je Mitrović za ‘Žurnal’.

Partizanovac je u duši, ali pre svega čovek fudbala i Srbin, pa nije razmišljao da li da izađe u susret navijačima Zvezde pred ovaj meč.

Nabavio im je 30 karata za utakmicu u Londonu i na taj način mi učinio veliku uslugu.

– Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom. Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezda imati veliku podršku – otkrio je Mitrović.

Svaka čast!

0
0

5 Komentara

  1. Normalan čovjek.Ja iakonavijam za Zvezdu kad igraju protiv stranih klubova uvijek navijam za sve naše klubove što bi trebalo biti normalno za sve a nije.Kamo sreće da je više Mitrovića u fudbalu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter