1
Evropske lige

NIJE LIGA ŠAMPIONA I BAŠ IH BRIGA: Navijači Ajaksa uprkos kazni UEFA putuju u Englesku, gledaće četvrtoligaše!

Objavljeno: 20.10.19 u 12:16

UEFA je odlučila da Ajaks kazni zbog rasizma, a to znači bez gostujućih navijača u Londonu 5. novembra.

Ajaks će na gostovanju Čelsiju 5. novembra putovati bez navijačke podrške pošto je zbog rasizma klub kažnjen. To ipak neće sprečiti navijače iz Amsterdama da dođu u Englesku i uživaju u fudbalu.

Neće navijači dozvoliti da unapred kupljene avionske karte propadnu. Pristalice Ajaksa mole Lejton Orijent da im dozvoli da prisustvuju njihovoj utakmici protiv mlade selekcije Brajtona na utakmici za trofej profesionalnih liga Engleske. Ovu informaciju preneo je Daily Mail 

Propustiće meć Lige šampiona, ali njima to nije toliko važno, već žele da se dobro zabave. Klub iz Londona još se nije oglasio oko ovog pitanja, ali ne postoji razlog da odbiju prisustvo holandskih navijača. Očekuje se da utakmici prisustvuje dve hiljade navijača iz Holandije.

0
0

1 Komentara

  1. Tako rade navijaci koji vole svoj klub. Ne idu na stadion gde im je zabranjeno da budu. A kako razmišljaju oni koji ne vole svoj klub već od njega žive? Pa ovako- mrzi nas Uefa, ja ću iz inata da idem, ko meni moze da zabrani da kupim kartu…. Nastavi niz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter