2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRVOTIMAC PARTIZANA KATEGORIČAN: Nismo smeli ovo da dozvolimo!

Objavljeno: 19.10.19 u 23:40

U 12. kolu Superlige Srbije Partizan nije uspeo da savlada Mladost na gostujućem terenu u Lučanima, te su se crno-beli u Humsku vratili bez bodova.

O samoj utakmici i o tome koliko je ovaj poraz teško pao ‘parnom valjku’ za klupski sajt govorio je levi bek Slobodan Urošević.

– Teško je kada izgubiš utakmicu. Posebno što je ovo drugi poraz zaredom uključujući onaj sa Voždovcem. Nismo smeli ovo da dozvolimo, morali smo da uđemo agresivnije i bolje – izričit je Urošević.

– Mladost je igrala oprezno, povučeno, pokušavajući da nas ‘uhvate’ na kontre. Oni igraju specifično, igrač na igrača.

Problem su bile neiskorišćene šanse crno-belih.

– Nismo uspeli da nametnemo naš stil igre, imali smo neke polu šanse u prvom poluvremenu, dok smo u drugom poluvremenu imali izglednu situaciju da postignemo gol, ali nismo uspeli. Jednostavno ne možemo da očekujemo da ćemo svaku utakmicu stvoriti deset izglednih šansi, već kada se ukaže prilika za gol moramo je iskoristiti da bismo uzeli tri boda.

– Sa druge strane Mladost je uspela da postigne pogodak iz te jedne prilike i da privede utakmicu kraju. Ovakve utakmice odluči jedan detalj.

Šta dalje?

– Težak poraz u ovakvoj situaciji, ali okrećemo se novoj takmičarskoj utakmici. Igramo svaka tri do četri dana tako da sve što se desilo danas moramo da arhiviramo i izvučemo pouke. Daćemo sve od sebe da se vratimo na pravi put. Ima još dosta da se igra ništa nije gotovo – podvukao je Urošević.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter