Trener Savo Milošević ne želi da se kocka u Dragačevu i na terenu neće biti samo povređenog Lazara Markovića.

Pre megdana sa Mančester junajtedom u Humskoj danas sledi od 15 časova gostovanje u Lučanima i Partizan hoće povratak na pobednički kolosek posle poraza od Voždovca. Mladost je prošle sezone upisala dva remija sa crno-belima, a trener Savo Milošević je odlučio da sve raspoložive adute gurne u bitku sa domaćinom. Kada je kombinovao sa startnom postavom nisu upisana tri boda, a u kombinaciji nije povređeni Lazar Marković i mozda “odmori” golman Vladimir Stojković, a njega će verovatno zameniti Nemanja Stevanović.


Bez obzira na reprezentativne obaveze očekuje se da startuju Nemanja Miletić, Bibras Natho i Takuma Asano, koji je imao dug put iz Azije i još se vaga, a kao zapeta puška priliku čeka Đorđe Ivanović, koji je u Kupu pogodio pet puta mrežu Vodojaže. Iskusni Zoran Tošić je spreman da zauzme svoju poziciju, a posle odrađene suspenzije zbog žutih kartona vraća se napadač Umar Sadik.

Projektovan sastav: Stojković (Stevanovic) – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho, Tošić, Asano (Ivanović), Suma – Sadik.