0
Evrokupovi

FOTO: Twitter Screenshot

FOTO-UBOD: Delije i Luka Milivojević se u Londonu već zagrevaju za meč sa Totenhemom!

Objavljeno: 19.10.19 u 23:57

U kutak sa crveno-belim bojama došao je zvezdaš i kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević.

Za tri dana sledi novo gostovanje Crvene zvezde u Londonu, a posle Arsenala šampion Srbije dolazi na megdan Totenhemu, koji je danas osvojio bod kod kuce protiv Votforda.

Delije su već počele večeras da se zagrevaju za spektakl sa ‘pevcima’ u crveno-belom kutku kod domaćina Željka, inače velikog fana srpskog kluba.

Naravno, čula se ‘ćirilica’ u jednom od lokala engleske prestonice, a u kutku sa crveno-belim bojama bio je poznati zvezdaš i aktuelni kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević.

FOTO: HOTSPORT

Jedna od slika je podeljena i čitaocima HotSporta i zagrevanje je počelo, a u utorak, nema dileme, izabranici Vladana Milojevića će imati podršku od tamošnjih zemljaka, pošto je odlukom UEFA klub kažnjen da organizovano vodi pristalice u Englesku.

Bilo kad i bilo gde, Delije su uz svoje ljubimce i biće im potrebna podrška u sudaru sa finalistom prošlogodisnje Lige šampiona, ali njihova forma nije blizu tih moćnih dana…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter