0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

ODIGRANA ROĐENDANSKA UTAKMICA : Veterani Vojvodine uveličali slavlje FK Jadran iz Golubinaca

Objavljeno: 18.10.19 u 20:24

Veterani Vojvodine juče su gostovali u selu Golubinci kod Inđije, gde su uveličali proslavu 99. rođendana fudbalskog kluba Jadran iz ovog mesta.

Tom prilikom, odigrana je utakmica između Sekcija veterana dva kluba, a krajnji rezultat je, baš kao i sam meč, bio prijateljski – 2:2. Može se reći da su prisutni gledaoci imali priliku da uživaju u zaista lepoj i interesantnoj fudbalskoj predstavi, pri čemu je viđeno nekoliko zaista vrhunskih fudbalskih poteza, kakvim bi se mogli pohvaliti i aktuelni igrači iz jakih evropskih liga.

Naravno, po završetku meča, druženje je, uz muziku, nastavljeno u obližnjem restoranu, gde je predsednik Sekcije veterana FK Vojvodina Vasa Pušibrk uručio prigodne poklone direktoru Razvojnog fonda Vojvodine Goranu Saviću, predsedniku FK Jadran Draganu Đukiću i predsedniku Sekcije veterana FK Jadran Đorđu Stankoviću, a oni su takođe uzvratili sa lepim i prigodnim poklonima, među kojima se posebno ističe umetnička slika na kojoj su naslikana dva goluba, kao sinonim za naziv sela – Golubinci. Druženju posle meča pridružio se i nekadašnji fudbaler Vojvodine, a sada član Inđije Brana Ilić, koji je rođen i odrastao upravo u Golubincima.

Predsednik Sekcije veterana FK Vojvodina Vasa Pušibrk zahvalio se domaćinima na gostoprimstvu i izrazio nadu da će susret između veterana dva kluba uskoro biti organizovan i u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, dok se, u ime domaćina, predsednik FK Jadran Dragan Đukić zahvalio ekspediciji Vojvodine na tome što je svojim dolaskom i odigravanjem ove utakmice uveličala proslavu 99. rođendana njegovog kluba.

Na ovoj utakmici, za veterane „stare dame“ su nastupili: Leskovac, Ćurko, Bakić, Govedarica, Filipović, Belić, Rašiovan, Čeković, Vranješ, Tanović, Cilinšek, Nikolić, Đukić i Grujin, a golove su postigli Belić i Vranješ.

FOTO: FK VOJVODINA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter