2
Fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

‘TORTURA’: Bez prenosa utakmice iz Pjongjanga, fudbaleri Južne Koreje telefone morali da ostave u Pekingu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.19 u 17:10

U okviru kvalfikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine u Pjongjangu su se sastale slekecije Severne i Južne Koreje.

Rezultat na kraju utakmice miroljubivih 0:0, ali sve što se dešavalo pre i tokom utakmice bilo je više od sporta. Naime, dva dana kasnije fudbaleri Južne Koreje se žale da su u Pjongjangu dobili batine i da je dobro što se kući vraćaju nepovređeni.

– Utakmica je bila izuzetno gruba, a igrači Severne Koreje jako agresivni. Fudbal je sport u kome ima mnogo kontakta, ali neki njihovi faulovi bili su zaista nepotrebni. Bilo je i mnogo psovki. Veliki je uspeh što smo se svi vratili kućama nepovređeni. Šteta što nismo i pobedili – rekao je Son Hjung Min, kapiten Južne Koreje i zvezda Totenhem Hotspura.

Inače, meč između dve Koreje odigran je pred praznim tribinama najvećeg stadiona na svetu u Pjongjangu. Prenosa utakmice nije bilo, ali su gosti posle meča dobili DVD. Takođe, fudbaleri Južne Koreje nisu mogli da nose mobilne telefone sa sobom, već su ih ostavili u Pekingu. Letovi iz Južne u Severnu Koreju su zabranjeni, jedino Kinezi imaju pravo korišćenja vazdušnog prostora Severne Koreje.

0
0

2 Komentara

  1. Цареви. Можемо ми мислити шта хоћемо, вјероватно ни њима тамо није лако, али они ако су зацртали нешто то и гурају па може да пријети и америка и пола свијета. Они само кажу: Је л хоћете да притиснем оно црвено дугме!? И то је то. Само напред

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter