1
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

MALER: Boaći bio na ‘magnetu’, pod upitnikom za Totenhem!?

Objavljeno: 17.10.19 u 19:39

Od povratka u Crvenu zvezdu Ričmond Boaći muku muči sa povredama, a novu je doživeo na jučerašnjem treningu.

Potvrdio je danas na konferenciji za novinare trener crveno-belih Vladan Milojević da Ričmond Boaći ima problema sa lakšom povredom. Ipak, dovoljno ozbiljnom da napadač iz Gane ne igra sutra protiv Rada i bude pod znakom pitanja za duel sa Totenhemom u utorak u Londonu.

Kako javlja ‘Mocartsport’, Boaći se povredio juče na treningu i bio je veoma uzrujan. Ipak, magnetna rezonanca je pokazala da oštećenje mišića nije veliko, ali da napadača čeka mirovanje od tri do pet dana.

To znači da će protiv Rada sigurno šansu dobiti Tomane ili Milan Pavkov, a velika je verovatnoća da će jedan od ove dvojice biti starter i u Londonu.

Podsetimo, Ričmond Boaći bio je strelac trećeg gola za Crvenu zvezdu protiv Olimpijakosa u drugom kolu ‘B’ grupe Lige šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

1 Komentara

  1. Erazmo Roterdamski je još u 16. veku napisao vanvremenski satirični esej “Pohvala ludosti”, koji je izdržao probu vremena i još uvek je aktuelan! Sada se može primeniti na učešće Zvezdinih “kapitalaca” u ovogodišnjoj grupnoj fazi LŠ! Između mnogih “kapitalaca” u Zvezdi, dva su posebno aktuelna a to su neki Van la Para, rezervista iz druge engleske lige i Boaći, rezervista iz kineske lige! Hendikep je sam za sebe što ta dva “kapitalca”mogu priviriti da igraju u LŠ, s obzirom na svoj pređašnji status a takođe i eventualna povreda Boaćija, rezerviste iz kineske lige, je hendikep za trenera Zvezdu! Kako možemo ići napred sa ovakvim shvatanjem fudbala, uz obavezan “zglobnjak” i sporu, jalovu, mlaku igru Zvezde?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter