4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/MiroslavTodorović

HS OTKRIVA: Dva tima Serije A dolaze da gledaju Pavlovića, još dva giganta iz Italije gledaju ostale!

Objavljeno: 16.10.19 u 13:20

Duel Partizana sa Mančester junajtedom u Humskoj sledećeg četvrtka biće pravi mali izlog za skaute bogatih klubova.

Bio je Lacio na korak od dovođenja Strahinje Pavlovića u svoje redove, ali je u poslednji čas, navodno zbog loših rezultata na lekarskim pregledima, transfer propao. Partizan je odmah reagovao i sa supertalentovanim defanzivcem je produžio ugovor.

Kako HotSport saznaje, mladi fudbaler Partizana ima nove zainteresovane kupce i to iz Italije. Strahinju Pavlovića sada žele Fiorentina i Bolonja. ‘Viola’ u mladom reprezentativcu Srbije vidi idealnu zamenu za Nikolu Milenkovića koji bi već na zimu mogao da se nađe u nekom od najvećih klubova Evrope. Fiorentina bi tako zaradila veliki novac na prodaji Belkija, a sa druge strane našla mladu idealnu zamenu za mnogo manje novca.

Sa druge strane Bolonja je ovog leta uložila veliki novac, pre svega u ofanzivu, a sada su shvatili da škripi u zadnjoj liniji. Idealnog igrača za ‘zatvaranje rupa’ u defnazivi vide u Strahinji Pavloviću. Kako HotSport saznaje, skauti ova dva kluba bi trebalo narednog četvrtka da se nađu u Humskoj na utakmici sa Mančester junajtedom, ali ta informacija još uvek nije zvanična.

U Humsku u četvrtak stižu sigurno skauti dva italijanska velikana. Reč je o Milanu i Romi. Ipak, oni ne dolaze po Strahinju Pavlovića, već uopšteno da vide ima li materijala za zimski prelazni rok. Rimljani žele da vide koliko je napredovao njihov pulen iz redova Partizana Umar Sadik.

0
0

4 Komentara

  1. Voleo bih da se javi nekoliko „strucnijih“grobara da razmenimo misljenja o Strahinji Pavlovicu. Moje skromno misljenje da odavno na ovim prostorima se nije pojavio takav biser. I partizan ce ga dati za male pare. Ja mislim da on u ovom momentu vredi svih 10 miliona, za gidinu dve ko zna koliko. Puno mi je bolji nego Bleki dok je igrao u Partizanu. Cvrsto verujem da ce biti medju nekoliko najboljih stopera na svetu za 3-4 g.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja osim dobre konstitucije kod ovog igraca nista video nisam. Cim je malo jaci mec njega nema nigde. Dobar je u mecevima gde se ekipe brane i gde on protiv takvih iznosi loptu. Gledao sam recimo mec u Krusevcu gde se igraci nisu branili. Nije znao gde je. Cak je i penal napravio i zasluzio crveni karton ali sudija to nije dosudio. Sada protiv Vozdovca isto to. Protiv Alkmara je ispadao,ne samo on vec niko nista nije pokazao sve do tog 29-og minuta kada su im isterali igraca pa se oni povukli i branili rezultat. Za mladu reprezentaciju takodje nista specijalno nije pokazao.Tako su govorili i za Svetozara Markovica,trazi ga Mancester,Totenhem ili ko vec da bi na kraju zavrsio u Olimpijakosu preko menadzera i to za 1.5m a uzgred,ne moze da se izbori ni za mesto na klupi.Toliko o tome.

      0
      0
      Odgovori
  2. I na kraju ga uzima Fiorentina,Benfika ili Olimpijakos ne zato sto Partizan ume da proda igraca niti zato sto je nesto pokazao taj igrac vec zato sto menadzer godinama unazad imaju te iste kombinacije. U Fiorentinu su iz partizana otisli Gulan,Nastasic,Milenkovic,Jovetic,Savic,Vlahovic…Nastavi niz..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter