Duel Partizana sa Mančester junajtedom u Humskoj sledećeg četvrtka biće pravi mali izlog za skaute bogatih klubova.

Bio je Lacio na korak od dovođenja Strahinje Pavlovića u svoje redove, ali je u poslednji čas, navodno zbog loših rezultata na lekarskim pregledima, transfer propao. Partizan je odmah reagovao i sa supertalentovanim defanzivcem je produžio ugovor.


Kako HotSport saznaje, mladi fudbaler Partizana ima nove zainteresovane kupce i to iz Italije. Strahinju Pavlovića sada žele Fiorentina i Bolonja. ‘Viola’ u mladom reprezentativcu Srbije vidi idealnu zamenu za Nikolu Milenkovića koji bi već na zimu mogao da se nađe u nekom od najvećih klubova Evrope. Fiorentina bi tako zaradila veliki novac na prodaji Belkija, a sa druge strane našla mladu idealnu zamenu za mnogo manje novca.

Sa druge strane Bolonja je ovog leta uložila veliki novac, pre svega u ofanzivu, a sada su shvatili da škripi u zadnjoj liniji. Idealnog igrača za ‘zatvaranje rupa’ u defnazivi vide u Strahinji Pavloviću. Kako HotSport saznaje, skauti ova dva kluba bi trebalo narednog četvrtka da se nađu u Humskoj na utakmici sa Mančester junajtedom, ali ta informacija još uvek nije zvanična.

U Humsku u četvrtak stižu sigurno skauti dva italijanska velikana. Reč je o Milanu i Romi. Ipak, oni ne dolaze po Strahinju Pavlovića, već uopšteno da vide ima li materijala za zimski prelazni rok. Rimljani žele da vide koliko je napredovao njihov pulen iz redova Partizana Umar Sadik.