Operacija je uspešno odrađena u Lionu, a sledi period oporavka u Beogradu pod stručnim nadzorom trenera Milutinovića.

Napustio je letos posle dugih pregovora Empoli Nikola Pejović i preselio se u Lokomotivu iz Zagreba na poznati teren pošto je prošle sezone proveo šest meseci u Rudežu.


Spremao se da zaigra u najboljem timu i posle debija u Kupu usledio je veliki peh na treningu i povreda kolena. Posle detaljnih pregleda ustanovljeno je da su srpskom defanzivcu pokidani ligamenti, a zbog iste povrede je imao pauzu u Italiji.

– Ponovo veliki peh za mene u trenucima kada sam se u potpunosti spremio za nastupe u novoj ekipi. Brzo se reagovalo i usledila je operacija u Lionu i zahvaljujem se svima i posebno čoveku, koji vodi brigu oko moje karijere Vićencu Kavalijeru – kaže za Hotsport Pejović.

Jedan ‘pakao’ je prosao bivsi clan omladinskog tima Crvene zvezde.

– Znam šta me čeka i čovek se spremi za misiju. Sledi oporavak pod komandom stručnjaka Andrije Milutinovića sa kojim sam radio i prvi put, a svakako da sam mu zahvalan sto cemo ponovo zajedno gurati napred.

Podrska stiže sa svih strana za uspešan period rehabilitacije i povratka naredne godine na teren.

– Idemo korak po korak. Jedna faza je završena i sada ćemo postepeno proći period oporavka, koji je naporan i potpuno sam spreman u svakom pogledu – poručio je na kraju Pejović.