Španski ‘AS’ juče je potpalio vatru tekstom u kom navodi da se Ljubiša Tumbaković sveti Luki Joviću i da zbog toga nije pozvan u oktobru u reprezentaciju.

Po rečima Španaca Luka je posle svega tri minuta igre protiv Portugalije pod izgovorom povrede napustio reprezentaciju Srbije, da bi samo tri dana kasnije odigrao meč Primere. O ovome je juče u Litvaniji govorio i selektor Ljubiša Tumbaković.


– Luka Jović je uradio to što ste rekli. Javio se, ali ne meni, i to samo porukom. Smatram da njegov odgovor zahteva direktno objašnjenje, a on to nije uradio. Ne vidim razlog zašto bih se ja ljutio. A da li je bio povređen? To treba da utvrde lekari, a ne ja – istakao je selektor Srbije juče na konferenciji za novinare.

Kasnije se na društvenim mrežama pojavio odgovor Luke Jovića. Navodno, fudbaler Real Madrida je na ‘instagram storiju’ postavio crnu sliku sa natpisom:

– Ne mogu sad. Objasniće ti vreme – napisao je Luka.

Međutim, taj status je vrlo brzo uklonjen. Sada se postavlja pitanje da li je to uopšte bio odgovor Ljubiši Tumbakoviću, pa se naš mladi as pokajao ili je reč o nečem sasvim drugom.

Realnost je takva da jedna od najvećih nada srpskog fudbala ne igra za reprezentaciju, a novi selektor je svoju kampanju posle svega mesec dana počeo sa sukobima. Nešto je trulo u državi Danskoj…