21
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

CRVENO-BELI BROJALI SUDIJSKE GREŠKE: Šta će reći navijači Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.19 u 16:45

Iz crvene zvezde su danas objavili jedan zanimljivi klip.

Četiri bodova razlike na tabeli i pobeda Partizana u večitom derbiju. To je sažetak dosadašnjeg toka Superlige Srbije. Više smo se ipak bavili spornim situacijama i mnogobrojnim saopštenjima nego lepršavom igrom ovih timova.

Iz ‘kuhinje’ navijača Crvene zvezde danas je objavljen video isečak na kome su ‘popisane’ sve sporne situacije – zaključak video klipa po tvrdnjama navijača je da je u više situacija oštećena Crvena zvezda.

Ipak, ništa se u mišljenju navijača Partizana neće promeniti oni potenciraju sporne situacije iz meča protiv Napretka i Inđije. Sporne situacije na tim mečevima priznaju i navijači crveno-belih, ali su pronašli i bezbroj drugih grešaka u kojima su navijači oštetili Crvenu zvezdu od nedosuđenih penala na mečevima protiv Javora, Radničkog…

Posle 11. odigranih kola ima zanimljivih situacija, ali ne sumnjamo da bi navijači crno-belih odabrali druge sporne situacije. Možda bi timovi trebalo da prestanu sa analizom sudijskih grešaka u ‘sitna crevca’.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

21 Komentara

  1. Jadni klubovi, jadna liga, jadne sudije, jadan narod, jadna drzava… Jad i cemer, idem da ucim madjarsku himnu i direkt Njemacka

    0
    0
    Odgovori
  2. MA STO SE TOLIKO BRINETE O FS PARTIZAN OD TOLETA PA DO SADA KADA JE ZVEZDI KRENULO OVI OD LJUBOMORE NEMOGU DA ZIVE VUCELIC GAZDA A FS PARTIZAN SLUSA…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahahahahahhahahaha… Zvezda oštećena u dosadnom toku prvenstva?!! A ko je ovde stručnjak da stavlja sam situacije i da odredjuje šta treba da se sudi? Koliko je ovo jadno,majko moja,zvezda oštećena?

    0
    0
    Odgovori
  4. Šta će reći. Šezdeset uzastopnih prvenstvenih i kup utakmica na kojima nije sviran penal Partizanu. Mislim da neko zvanično treba ovaj podatak o neverovatnoj višedecenijskoj pristrasnosti prema jednom klubu, da prijavi za Ginisov rekord

    0
    0
    Odgovori
  5. Na ovo ce se navijaci Partizana samo nasmejati. Niti je ko slep niti je ko lud da ne vidi kako se sudi u ovoj Linglong zvezdinoj ligi. Samo protiv Napretka i Indjije ima 5 gresaka u korist zvezde. Samo u te dve utakmice, o ostalim necemo ni da pricamo.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ala ce sada Her Flik sa grobarske tv da zapeni ali ovo je istina jer Gebels iz Novosti vrsi propagandu od nekad respektabilnih novina napravio je komediju

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta to znaci, oni se nece sloziti? Koga briga? Ovo su cinjenice, a vi opet u istoj recenici pominjete odredjene utakmice, kojih se drzite kao pijan plota? Sto se pominje ta utakmica u Krusevcu, kad je Zvezda na tom mecu postigla gol iz slobodnog udarca koji je cist kao suza?
    Sta sad sporno je i ako Zvezda postigne gol u poslednjem minutu? Nekad je to bila odlika velikih timova, a sad ispade da je sramota, samo zato sto njima ne odgovara.
    Pominjete taj mec sa Indjijom, a i dalje se pravite ludi, sto je jos u 60 minutu Zvezdi prekinuta akcija iz koje bi Ivanic gotovo izvesno izjednacio.
    Pominjete Krusevac, a Zvezda je trebala da ima igraca vise i penal u 10 minutu. Dal bi bilo 0:0 u 94?
    Pominjete derbi, a zanemarujete cist gol Zvezde?
    Ko to treba da se slozi, navijaci Partizana ili vi novinari?
    Ili je to sve jedno te isto?

    Ovo nisu izmisljene situacije , vec cinjenice koje su se dogodile i o kojima vi NOVINARI niste pisali, koje nisu u fazonu, nije nam sviran penal 20 godina. Pa kad je trebao da bude, ne znam, al nam nije sviran.

    0
    0
    Odgovori
    • Gol jeste čist ali nije bio slobodan udarac jer je Vulić đonom startovao na loptu i to je trebao biti slobodan udarac za Napredak. Što to ne spomeneš; nebitno je koji je minut u pitanju jer se utakmica igra dok sudija ne svira kraj! Da i ne spominjemo izmišljen penal u korist Mohameda Bena…

      0
      0
      Odgovori
    • Ti si jedan od Terzicevih ispranih mozgova. Samo u tvojoj mashti i mashti “eksperata” , gle cuda koji su sva cetvorica crveno-beli, Zvezdi je ponisten gol u derbiju! Bio je faul nad Stojkovicem i pomiri se s tim.

      0
      0
      Odgovori
    • Ako se imalo razumijes u fudbal ili alo si informisan o najnovijim promjenama pravila fudbalske igre. U zivom zidu prilikom izvodjenja slobodnog udarca ne smije stajati saigrac izvodjaca. Mora biti najmanje jedan metar izvan zivog zida. To je potvrdila i sudijska komisija, dakle slobodan udarac iz kojeg je postignut pogodak je nepravilan. Toliko.

      0
      0
      Odgovori
  8. Koga briga ko ce se sloziti. Najvaznije je da su navedene greske tacne i da nista slagali nisu. Ali Partizan ima svoje novine gde vrsi propagandu od koje ne mogu doci na red greske protiv Zvezde i u korist Partizana. To sto oni imaju Pantica koji uvek nadje teoriju zavere i koji uvek okrivi Zvezdu,Terzica,nislije itd.to ne znaci da su u pravu.A i vi novinari bi ste mogli malo vise da posvetite paznju i na takve greske a ne samo na one sto Partizan prikazuje. Niko ne trazi da branite nekoga vec da pokazujete ono sto jeste a ovo sto je sada Zvezda pokazala jeste tacno.Postoje video snimci i svi to potvrdjuju.

    0
    0
    Odgovori
    • Moraš da znaš da partizan nema svoje medije poput blica kurira sportskog žurnala. .ovo što pominjes je emisija koju dotični radi na istoj bez način nalne frekvencije i gleda se na netu ….to što ste malo površni da ne kažem grublji reč i što ste gebelsi 21 veka, što relativizuje te sve i spinovanjem pokušavate da izjenacavate sve kako bi vaše kradje i kriminal prikrili, je vaš problem i problem vašeg obraza. …znači partizan ne mora da stavlja situacije da, može da ne, jer bi imao dugometrazni dokumentarac ….od derbija sa glodjovicem i penala nad Necom i ponistenog gola partizanu gde nema ofsajda….pa onog gde kamera nije utvrdila ni da danas dal je Il nije prešla gol liniju (a kad nisi siguran NE PRIZNAJE SE) i još tmusta i tema… Nadjite ikome ikada kome je sviram penal kao vama u Kruševcu, vama sa Indjijom, gol iz gol auta, titule otete iz 46-e… Znači nadjite samo ovakve kardinalne, ne treba nam ovo otprilike. ..a vama vas obraz dozvoljava sve jer ste osiono i bahati bez trunke stida …jadni ste i smešni….ne znam dal će naši napraviti video al opet kažem samo na ve kardinalne navedite…….i nisu ovo navijači objavili nego psihopata Terzić …klasična politička igra, naravno pitanje dal je predsednik stigao iz inostranstva da nam kaže kolo je ko dobio, ovi naši objavili a sad čekamo da se pomenuti vrati Iz ino i da nas informiše….kad će stići ??? Kakvi ste xaxxa

      0
      0
      Odgovori
      • Moras da znas da je Vucelic generalni direktor Vecernjih novosti, da ne postoji medij u Srbiji , a da u sportskoj redakciji na visokoj poziciji ne sedi clan GTR ekipe. Pre nego sto napises nesto, malo se informisi.
        Pricamo o ovoj sezoni i klipovi su samo iz ove sezone, a mozemo da se vratimo i na vreme Tola Karadzica, ako insistiras. Svega je tu bilo, pa u penala protiv Zvezde na 18m od gola, al to ste izgleda zaboravili ili ofsajd Milijas , a da nije bio 4m, bas u derbiju. Pa sviran pa ponisten penal Zvezdi u mecu za titulu… Ima toga koliko hoces.
        Ovo nisu situacije da mozda ne, vec situacije u kojima su sudije pogresile, a to potvrdila sudijska komisija, ista ona komisija, koju ste kolko do pre par godina hvalili.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter