0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SVE IDE PO PLANU: Zvezda jača za jednog igrača pred nastavak prvenstva!

Objavljeno: 13.10.19 u 10:02

Sedam dana je prošlo od povrede desnog beka u Kruševcu, ali bi on uskoro trebalo ponovo da se vrati na teren.

Na domaćoj sceni Milan Gajić se polako ustalio u najbolji tim Crvene zvezde, ali je pre sedam dana zbog povrede napustio meč u Kruševcu sa Napretkom. Oporavak ide po planu i čeka se sutra dozvola lekara da desni bek može da krene sa treninzima, a ako se proceni da je potpuno spreman konkurisaće za startnu postavu protiv Rada u petak od 20 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

U proteklom periodu u konkurenciji za tim nije bio Mirko Ivanić koji je lagano trčkarao sa strane mada pored povrede i slabija forma veziste je kumovala izostanku iz takmičarske ekipe. Polako vezista hvata zalet i vratiće se u tim crveno-belih koji će tek od srede da bude kompletiran povratkom igrača posle obaveza u reprezentativnim selekcijama.

Posle pobede nad Trepčom u četvrtak igrači su dobili mini odmor, a od sutra nastavljaju sa pripremama za oktobarske ispite u prvenstvu i Ligi šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter