0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KANJAS ŠPANCIMA O ‘DELIJAMA’: Sat vremena pre utakmice sve se trese okolo!

Objavljeno: 13.10.19 u 12:07

Vezista Crvene zvezde Hose Antonio Kanjas govorio je za španske medije o atmosferi na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Drugu godinu zaredom Crvena zvezda je deo Lige šampiona. Prvi put u njenoj istoriji na terenu je jedan Španac – Hose Antonio Kanjas. Portal sa Pirineja zanimala je atmosfera na tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’ o čemu je iskusni vezista govorio sa zadovoljstvom.

– Veoma težak teren za svakog protivnika. Navijači na velikim utakmicama napune tribine do poslednjeg mesta, glasno navijau od prvog do poslednjeg minuta. Tako je u kopu i na manjim utakmicama. Oni prosto protivniku pokažu da nemanju ni trunku respekta prema njemu. Nijedan protivnik koji dođe na naš stadion ne može lako do pobede. To je naš benefit koji moramo da iskoristimo – počeo je priču Kanjas.

Govorio je Španac i o samom stadionu ‘Rajko Mitić’, gde su svlačionice, a gde tribine.

– Svlačionice su izvan stadiona i ima dugo da se ide do samog terena. Sat vremena pre utakmice navijači počnu da pevaju i mi to čujemo. Kada oni zapevaju trese se sve okolo. To je neverovatno – rekao je Kanjas.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Na kraju o rezultatima Crvene zvezde ovog leta i jeseni.

– Borimo se za titulu u domaćem prvenstvu, jedan smo od kandidata za šampionski pehar i na tome radimo bespoštedno. Stvari zasad idu jako dobro. Takođe je sve dobro i u Ligi šampiona. Svesni smo koliko je teško sve ovo što smo dosad napravili. Ali, mi želimo da napravimo nove korake napred i nastavimo da se borimo za svaki bod – zaključio je Španac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter