3
Domaći fudbal

POTPUNO SE POVUKAO: Majo Vujović podneo ostavku?!

Objavljeno: 12.10.19 u 09:55

Bivši fudbalski sudija sada je podneo ostavku i iz članstva u Sudijskoj organizaciji FSS.

Ostavka i u Sudijskoj komisiji. Razlog? Za sada nepoznat. Kako prenosi ‘Žurnal’, Majo Vujović je odlučio da se povuče sa mesta jednog od samo četiri člana ove organizacije.

Gotovo da nije bilo kola od početka nove sezone u kom se neki od klubova nije žalio na arbitražu, a ovo povlačenje je najverovatnije posledica toga.

Penzionisani fudbalski sudija je pokušao da se posle pištaljke lati odela i uđe u funkcionerske vode, ali se tu nije previše zadržao.

Pored Vujovića, članovi Sudijske komisije su i Milan Karadžić kao predsedavajući, Boško Jovanetić i Igor Radojčić.

0
0

3 Komentara

  1. Je li moguće da su bukvalno svi članovi te sudijske organizacije okoreli zvezdaši?!? I kako oni mogu pošteno raditi?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadan je ovaj Partizan kada veruje da su mu sudije krive sto ne moze titulu da uzme. Za tri sezone zaostajali su gotovo 80 bodova a to je celo jedno prvenstvo. Pazite vi te strucnjake koliko ne znaju gde biju,kukaju da se ekipe protiv Partizana brane a da Zvezdu pustaju a ovamo traze VAR. pa sta ce vam pomoci VAR ako nas pustaju? Zale se da je UEFA zvezdina a onda idu u UEFA-u da se zale na Zvezdu. Koliko to veze s’mozgom nema. Ali eto,samo da se prodaje magla,cisto da se prica nesto,kupuje vreme,cuvaju fotelje. I dok se tema skrece,niko vise ni ne pita koliki je zvanican dug Partizana. Do tada verovacemo odstampanom papiru koliko su dobili od drzave dopisivano hemijskom olovkom xaxa. Strucnjaci,svake godine kada klub dobija novac ima poseban dokument i potpis.A ovi seli,usli u word pad,otkucali sta im odgovara,udarili pecat svog kluba,udarili potpis i stavili na twiter xaxa. Koji su to prevaranti covece

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter