6
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

TERZIĆ: Mislio sam da je to šala, ali Savićević je tražio zabranu! Od Šiptara je bilo očekivano, ali…

Objavljeno: 11.10.19 u 16:57

Zvezdan Terzić se prvim letom vratio iz Crne Gore u Srbiju i odmah se oglasio povodom dešavanja na aerodromu u Tivtu, ne u Podgorici kako je prvo javljeno.

On je istakao da je ovo sve ‘maslo’ predsednika FS Crne Gore i legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dejana Savićevića, a pomenuo je i dešavanja sa Jarinja.

– Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od Šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor – rekao je Zvezdan Terzić.

Kako komentarišete dešavanja iz Tivta?

0
0

6 Komentara

  1. Nezahvalan je Terzić. Naredio Stojkoviću i Ivaniću da ne igraju, a zaboravio kada su Crnogorci ga krili od interpola. Stvarno nije u redu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam mislio da ljude sa intrrpolove liste treba uhapsiti i predati vlastima, a ne ljubazno ih zamoliti da se vrate tamo od kuda su dosli, na sigurno!!!
    Ovaj uskoro neci smeti izaci iz beodske zone

    0
    0
    Odgovori
    • A vi grdni jedva cekate neki tekst o njemu da pricate suplje price u prazno. Niti znbate da li je covek kriv,niti da li mu je to bilo namesteno ili nije. Samo eto,uzdigao Zvezdu pa vas boli i sada svaka njegova pojava i eto vas da lupetate gluposti. Ovo sto se desilo njemu u CG desilo se jos njima 15-ak. I to treba da zabrine drzavu,ne zbog Terzica vec zbog Srbije. Neko ih je totalno okrenuo protiv nas a maltene su se zbratimili sa albancima,

      0
      0
      Odgovori
      • Mi cekamo da se sudjenje nastavi ali nikako da se desi.. Ali kad vi Zvezdasi kazete “ Izdigao Zvezdu “ , to je komentar u koji ni vi sami ne verujete. Kao sto sebe ubedjujete da se AV u Srbiji za sve pita a da u Zvezdi ( i za Zvezdu) nema nikakav uticaj. A onda to sve zasladite priama o Toletu I Tadicu da mozete to sve lakse da svarite.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter