Zvezdan Terzić se prvim letom vratio iz Crne Gore u Srbiju i odmah se oglasio povodom dešavanja na aerodromu u Tivtu, ne u Podgorici kako je prvo javljeno.

On je istakao da je ovo sve ‘maslo’ predsednika FS Crne Gore i legendarnog fudbalera Crvene zvezde Dejana Savićevića, a pomenuo je i dešavanja sa Jarinja.


– Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora-Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina. Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od Šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor – rekao je Zvezdan Terzić.

Kako komentarišete dešavanja iz Tivta?