0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović Beograd 03.10.2019. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

KUP SRBIJE: Raspucani Ivanović sa pet golova vozio ‘parni valjak’ kroz Grošnicu!

Objavljeno: 09.10.19 u 16:50

Fudbaleri Partizana rutinskom i ubedljivom pobedom protiv Vodojaže u Grošnici, rezultatom 6:0 (1:0) plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije.

Lep sportski događaj u Grošnici, okupio se veliki broj publike, a Partizan je rutinski opravdao ulogu favorita i plasirao se među 16 najboljih timova najmasovnijeg takmičenja.

Kao što je i bilo najavljeno, Partizan je u Grošnici u blizini Kragujevca protiv Vodojaže izveo tim sa igračima koji su imali malu minutažu ove sezone.

Milošević je na teren izveo ekipu u sastavu: Nemanja Stevanović, Pešukić, Vujačić, Dinga, Urošević, Smiljanić, Milosavljević, Lutovac, Marković, Lakčević, Ivanović.

I bilo je problema u prvih 40-ak minuta da se probije bunker domaćina, sve dok Đorđe Ivanović nije zatresao mrežu i ušao u veliku seriju na ovoj utakmici.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović
Beograd 03.10.2019.
foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Već u prvom minutu nastavka postigao je svoj drugi gol, a potom bio strelac i u 61. i67. minutu, a potom je u 90. minutu stigao do učinka od čak pet pogodaka.

Između se ‘ubacio’ Aleksandar Lutovac golom u 66. minutu za ukupnih 6:0 u korist ‘parnog valjka’.

Vodojaža, iako je četvrtoligaš, suprotstavila se učesniku grupne faze Lige Evrope koliko je mogla. Ali protiv raspucanog Ivanovića se nije moglo danas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter