5
Domaći fudbal

STANISAVLJEVIĆ ZA HS: Evo kako je prokomentarisao utakmicu igrač nad kojim je načinjen penal u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.19 u 23:57

Prekršaj nad Aleksandrom Stanisavljevićem u 27- minutu meča između Partizana i Voždovca uzburkao je strasti u fudbalskoj Srbiji ove večeri.

Stanisavljević je odigrao veoma dobar meč, bio jedan od boljih fudbalera u timu ‘zmajeva’. Vodio je ekipu sa ‘krova’ do velike pobede.

Posebno mu se upisuje podatak da je ‘osetio’ i presekao pas Slobodana Uroševića ka Vladimiru Stojkoviću, nakon čega je sudija Momčilo Marković dodelio kazneni udarac gostima iz Zaplenske.

– Znali smo da nas očekuje jako teško gostovanje Partizanu. Ipak, oni su imali teško gostovanje u Ligi Evrope ove nedelje i znali smo da možemo da se nosimo sa njima. Izborili smo za nas jednu veoma važnu pobedu – rekao je posle utakmice Stanisavljević za HotSport.

O samom penalu nije želeo mnogo da priča, već se osvrnuo na plan Voždovca posle reprezentativne pauze i u nastavku sezone.

– Pred nama je reprezentativna pauza, a pre toga odigraćemo meč sa Teleoptikokm u Kupu Srbije. Očekujem da nošeni večerašnjom pobedom i nakon reprezentativne pauze zaigramo u pobedničkom ritmu kakav Voždovac i zaslužuje – istakao je vezista ‘zamajeva’.

Evo još jednom najspornije situacije iz današnjeg duela u Humskoj, čiji je akter bio Stanisavljević:

0
0

5 Komentara

  1. Zna se sta se juce desilo. Svi vide da zvezda igra ocajno, pa sudije zele da na silu naprave bodovnu razliku na vreme. To je poenta sve jucerasnje karadje i u Krusevcu i u Humskoj.

    0
    0
    Odgovori
  2. KAKO je ‘prokomentarisao’-NIKAKO, znaci SVE JE JASNO KAO DAN, JOS JEDNOM JE POK***RADEN PARTIZAN..!!! DOKAZ-DERBI..!!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Divim vam se kako i koliko mozete da se radujete (kao Pavkov protiv Indjije) datom golu iz nepostojeceg – izmisljenog penala, kakvi ste vi to sportisti ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Pogledajte vi onu sramotu na mozzartsportu. Novinar napise naslov “nepostojeci“ penal.Da postoji imalo etike kod tog novinara napisao bi da je Vozdovac pobedio iz “sumnjivog“ penala.Ko je on da siri mrznju medju ljudima i da odmah nakon dosudjenog penala izbaci tekst sa natpisom “Partizan ostecen za penal“, znaci nema vise ono “procenite“.Dakle,lik je ili clan Pantica ili je uzeo novac za onakav tekst.Da sam ja vlasnik redakcije,taj bi istog sekunda ostao bez posla.Kao drugo, taj penal je cist kao suza iako postoje jos dva koja nisu dosudjena Vozdovcu a to je kada Pavlovic laktom udara u lice upravo Stanisavljevica i obara ga na pod i u nadoknadi vremena Nato igra rukom.Sto se utakmice Napredak-Zvezda tice, postojeci penal sudija nije dosudio Zvezdi a dosudio joj je penal koji nije bio.I zato volim sto ga je promasio.Pogledajte onog Pantica sta kaze,dosudjen Zvezdi nepostojeci penal,ok tu je u pravu ali Zvezda nije dala gol iz penala ali nigde ne pusta snimak penala koji nam nije dosudio.Pored toga,covek kaze da nam je faul dosudjen kada je istekla nadoknada.Faul je dosudjen u tacno 95:08 a u toj istoj nadoknadi minut je izgubljen tako sto je sudija isterao coveka iz strucnog staba Napretka. Tako da dzaba vrsite propagandu. Ne tako davno bila je utakmica Borac Cacak-Partizan gde je pri rezultatu 1:1 mec produzen takodje 5 minuta a u 90+8 Tosic pravi faul u napadu,igraci Partizana krecu nazad jer su svesni toga ali sudija dosudjuje prekrsaj u korist Partizana.Publika pocinje da se smeje i Tosic daje gol i pobeda. Mislite da cete uvek propagandom i placanjem novinara da dolazite do titule.Pa i Zvezda je valjda naucila nesto iz sezone 2016/17.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter